Пропалица
Мртов/а
- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 1.406
Како и секоја обична свадба се знае како си ја замислувам со обезбедување, специјална танчерска група од странство и се така одиме во хотелот со мојата жена и сите играат само ние со екипата цел ден пиеме седеме и ништо не гледаме, потоа се правиме важни пред камера и мајка и на жена ми почнува некој чудни погледи да ми праќа а келнерот оди и се враќа само алкохол носи бидејки нема да ни стаса, сите гости јас си ги шмриглам по газот а жена ми почнува на мојот другар некој сексуални погледи да му прака.
Еве сликовит приказ од орото со моите браќа и невестата......
Ова е мојата специјална танчерска група.......
Ова е мојата жена со специјално црно калугерско одело за свадба дизајнирано.........
Исто така да не го заборавам и моето обезбедување специјално за свадба изнајмено од прецедателот на Р.М во спцијални одела и посебни ручни играчки........
Ова е блиндираното ламборгини на мојата специјална организација за обезбедуање само има еден проблем како наркоман троши гориво......
Ова мајката на мојата мила драга женичка......
Ете тоа е тоа само ја презентирав свадбата моја, инаку не се разликува многу од останатите свадби....(простете за грешките)......
Еве сликовит приказ од орото со моите браќа и невестата......
Ова е мојата специјална танчерска група.......
Ова е мојата жена со специјално црно калугерско одело за свадба дизајнирано.........
Исто така да не го заборавам и моето обезбедување специјално за свадба изнајмено од прецедателот на Р.М во спцијални одела и посебни ручни играчки........
Ова е блиндираното ламборгини на мојата специјална организација за обезбедуање само има еден проблем како наркоман троши гориво......
Ова мајката на мојата мила драга женичка......
Ете тоа е тоа само ја презентирав свадбата моја, инаку не се разликува многу од останатите свадби....(простете за грешките)......