Како си ги замислувате членовите на форумов?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.906
Поени од реакции
25.255
@Goyathlayyy

Госпожата не му ја замислувам, ќе ми се снеможе од многу замислување.

Е сеа, @мкд владе е друга приказна...

Владе има црно под ноктите. Не дека се бави со земјоделие, или автомеханика, него онака...
Владе е движечка маалска камера, има способност да даде детален извештај за комшиите во било кое време, кој со кого се ебе, кога излегол, кога се вратил, колкава плата зема, од каде пари за толкави куќи при толку мали плати, ју нејм ит!
Владе е посебно заинтересиран за животот на комшиката Летка, „проклетата курва што се шета со џукела“. Пред неколку децении, владе пробал да ѝ се удвара на Летка, Летка го одбила и од тогаш се носи со горенаведената етикета.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.171
Поени од реакции
13.781

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.370
Шала на страна, дедото на жена ми стварно го има направено ова, после биле да го соберат. Од Мантова киднал на Сицилија хахаха
Dobro barem dilemata ja resivme :cautious:

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.674
@TaftaCrew
Eve koj e kelja. Ti si kelja. Hahahaha
Автоматски споено мислење:

Другари здраво,последните 10 дена чист ќар од кладилница имам 650.000.Не постирав типови бидејќи има многу хејтери што не сакаат да добиеш,се уверив во неколку наврати што покажува во какво општество живееме.
Ако сака некои типови од мене првата недела се гратис за сите потоа по 10 евра од тикет ,слободно нека ме контактира во порака.
Од мене за денес и утре само да ви потврдам за каков играч се работи.
Монако Реал М [1] 2.1кв
Олимпијакос Макаби [1] 1.6кв
Поздрав и ве очекувам во што поголем број.

Kajgana Shop

На врв Bottom