абе да постоеле рецепти, бабини деветини, глупости за машко дете сите до сега ќе имале (најмалку) по 1 син.
порано ако ги знаеле овие бабини деветини, зошто раѓале по 7-8 деца и тоа сите женси, само последното машко? оти појма немале.
комшијава има 3 ќерки и 1 син. кога му се роди детето бомби фрлаше низ двор, со калаш прославуваше
а тоа кутрото педерски настроено да ти биде. поголем малер нема од тоа.
бев во продавница и одма после мене влезе жена му на комшијава и синот. жената си гледаше нешто козметика, лак, парфеми, а овој малиов околу неа се вртка и и вика: абе мамо ваков лак имаш, од овој парфемов дада земаше минатиот месец, од црвениов лак земи си мислам дека се потроши, е види ова колку убаво ќе ти стои....
го гледам и си викам ебати педерот да ти ебам. (прости ми господе)
инаку детево има 12-13 год. може ќе се смени во пубертетските години ама се сомневам.
така некако чудно оди, никогаш го немам видено да игра фудбал, многу е нежен, ваљда таков станал оти е растен со 3 сестри кои фала богу сите се однесуваат како нормални девојки. па овој малиов ги копира изгледа
поентава ми беш дека не е важно какво е (барем во денешно време). битно е да е живо и здраво, а за полот мање више.