Како се ослободувате од бесот?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Никако, го чувам во себе.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
у момент сум нервозен и пцујам дома на се живо диво не живо вештачко мајмунско .....може и лаптопов да го фрлам низ џамот уште малце

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Го чувам бесот во себе и после тоа сам од себе си проаѓа или се качувам на мотор и од триангла маџари до континентал ја пунам четврта до крај едно 130 на кружниот тек се враќам назад пак до триангла и тоа е тоа ќе се намали колку толку мада ретко се дешава на мотор да го празнам бесот.

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Пронајдов нов начин за да се ослободам од бесот, почнав повторно да водам дневник и во него да ги запишувам сите случувања кои ми тежат на душата. Верувајте навистина помага. :)

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Физичка активност .. подобар филтер и лек не сум пронајдел до сега ... и бес и анксиозност брише моментално !

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Пронајдов нов начин за да се ослободам од бесот, почнав повторно да водам дневник и во него да ги запишувам сите случувања кои ми тежат на душата. Верувајте навистина помага. :)
Ма каков дневник, коа ќе се изнервирам ни дневник ме спасува, нит ништо, ќе испокинам и дневник и све. :pos:
Спортување, ништо друго !

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Јас досега сум скршил шест монитори, пет телефони, два прозорци, три тестатури и се тоа само од многу неревоза:mad:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
дневник? од нервоза раце ми се тресат неможам пенкало да држам не па да пишувам..само у пцуење и шутирање е помошта :D

Kajgana Shop

На врв Bottom