Како се ослободувате од бесот?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Го :drk: еднаш после тоа пушам цигара и како нов :)

Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
со истурање нервоза на личности кои не се ни криви ни должни, со карање, викање, плачење, трескање врати и слично, понекогаш и се крши по нешто :uvo:

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Namesto da stradaat neduzni luge ( kolateralna steta ) ko so gledam dek apravat nekoi , jas nervozata ja vadam u teretana ili so trcanje ( fizicka aktivnost ) ili so slusanje muzika sto me relaksira .. Ponekogas dobro mi e i koga izlezam sam da se prosetam niz priroda

П

Пепси_

Гостин
Аууу со викање ненормално мавање некоја врата и се затворам сам во соба и лежам 15-20 минути да смирам живци и после средувам кај сум се уср*л :kesa:

Член од
23 август 2010
Мислења
137
Поени од реакции
15
go iskazuvam, edvaj chekam nekoj da me pogledne krivo za da se spepam, krsham, mavam, ali dobro e shto mnogu retko mi se deshava da se iznerviram i mnogu kratko mi trae, no sepak znam da se iskontroliram ako sluchajno ja preminam granicata na svesta. :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Се карам со сите кои ќе се најдат во моја близина,... и после тоа се каам...

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
141
Поени од реакции
119
Терам се живо и диво у п.м...па палам еден цигар и си легнувам да спијам. Кога ќе станам како нова сум.:pos2:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Палам цигар и летат пцовки во меѓувреме и ќе се истурам на некој :)

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
У принцип сум многу импулсивен и живчан но секогаш гледам да не си го собере "кајмакот" некој ни крив ни должен. У главно помага малку кога ке покачам гласот, но главната стратегија ми е тренинг - склекови, тегови, стомачни вежби или ако борајзерот е дома само ке се измаваме онако (јас јадам многу повеќе) и онако со модрици туш, 5-6 саата сон и ко нов. Да, да ... знам како звучи :(

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Во последно време се обидувам и успевам со спортски активности да се ослободам од бесот. Во мојов случај барем засега, тоа ми успева.

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
idam na trcanje , sportuvam do maksimum i potoa edno dobro toplo kafence ....problemot e resen , kako nov sum.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Најчесто викам, но има има и ситуации кога едноставно само ќе се исплачам и кје ми биде подобро ( тоа е емотивна сум си ) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom