Namesto da stradaat neduzni luge ( kolateralna steta ) ko so gledam dek apravat nekoi , jas nervozata ja vadam u teretana ili so trcanje ( fizicka aktivnost ) ili so slusanje muzika sto me relaksira .. Ponekogas dobro mi e i koga izlezam sam da se prosetam niz priroda
go iskazuvam, edvaj chekam nekoj da me pogledne krivo za da se spepam, krsham, mavam, ali dobro e shto mnogu retko mi se deshava da se iznerviram i mnogu kratko mi trae, no sepak znam da se iskontroliram ako sluchajno ja preminam granicata na svesta.
У принцип сум многу импулсивен и живчан но секогаш гледам да не си го собере "кајмакот" некој ни крив ни должен. У главно помага малку кога ке покачам гласот, но главната стратегија ми е тренинг - склекови, тегови, стомачни вежби или ако борајзерот е дома само ке се измаваме онако (јас јадам многу повеќе) и онако со модрици туш, 5-6 саата сон и ко нов. Да, да ... знам како звучи
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.