Како се гледате себеси во иднина?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Оженет.. убава жена сите да ми завидуват, бизнисот наследен од татко ми пари за извоз бесна кола некое дете да направам огромен круг на соработници/пријатели и то:)

S

Sith_Lord

Гостин
Како измрзнат клошар на плоштад, со две кутии петарди во палтото и пакла 19ка цигари во внатрешен џеб.

Sith

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
@Sith ха ха. sucker.

Конференциска сала, грмотевица, Лондон распостелен под нозе. Проголтан од капитализмот. Оф, леле, драма. Woe! Woe is me!

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
VO AMERIKA(DETROIT) GI PRODAVAAM MOITE SLIKI... ZEMAM MNOGU PARI ZIVEAM.. DOBIVAM PODDRSKA DA CRTAM SE POVEKE....VEKE KE IMAM 18+, ODAM KADE SAKAM I KOLKU SAKAM

[Едитирано од модератор]: Пишувај со црна боја на букви.

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
uspesna kariera kako arhitekt, nekolku proektirani oblakoderi vo nekoja od svetskite metropoli, minimalisticki uredena kancelarija so odlicen pogled a vo nea jas i mojot partner od koj ke dobivam ogromna podrska, srekna i so mn mn mn frendovi niz cel svet

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
иден мандатар за влада со мој избор на министри без никој да не ме уценува за да мора да бидат 80 посто од кајгана

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
јас у иднина се гледам како добра политичарка и идна пратеничка во собранието омажена со 2 деца

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..као др.проф. ...со мн апотеке низ цела македонија .. така подоцна тој ланец го ширам низ цел балкан...со прекрасен маж и прекрасни близначиња ....со мн пари...и со премноогу имоти низ цел свет....:vozbud::vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
За 49 години од сега се гледам себеси како идам да платам алиментација за моите две ќерки од првиот брак, потоа ко за 69 роденден си уплаќам за Веспа и и титкам на жена ми побргу да дое од работа (она помлада ќе биде уше ќе работи) за да праиме 69. Ако се ова го можам на 69 години, тогаш сум уан лаки бастрд.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
ПААА, за 2-3 години некаде накај њујорк па после низ лондон преку германија на пракса и бек ин мацедониаааааааааааа

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Високо либидо, одело со кравата, актовка, добри намери, полно хартии од вредност, уште подобра жена, среќен од овде до небо, 2 хиперинтелегентни деца :):smir:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Vraboten vo golema firma so golema plata, ili mozebi sopstven biznis, so jako nadgradeni znaenja, bidejki sepak zivotot e kontinuiran proces na ucenje, germanski executive avtomobil, sreken, zadovolen so potesen krug na vistinski prijateli...za zena ne znam, ne sum bas nestrpliv na taa tema

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
како сериозен човек, кој ке работи некоја посериозна работа (и поплатена се разбира) кој ке воспитува одлични деца... и кој покрај себе ке има жена која ке ги исполнуе сите услови(добра у кревет,добра готвачка и жена која ке чисти по куќа)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Мажена,со дете,маж ми спортист а јас психолог-работам во затвор...Куќичка во Скопје,викендица во Охрид и то...Скромно :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Jaс, маж - ваљда...Немам деца...Газдарица на погребен дом : "LiLLy And Co."...Мажот фармацевт...:)И тоа да го имам, би била среќна...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom