Како се гледате себеси во иднина?

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Каде се гледате после 10 год?

па да, кај се глеате после 10 години на секое поле :)
како и каде тогаш ќе ви започнува утрото?
а како ќе ви завршува денот?... овде може и малку фантазија
.... преееего!:pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Женет, едно дете, едно на пат, едно во план.
Ќе си работам сопствен бизнис ако дајт Господ, сабајле на работа, поручекта со пријатели спортување, до кладилница рекреативно да изиграме нешто, и вечерта во 11 в кревет, на работа морат да се ојт. :back:

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Женет, едно дете, едно на пат, едно во план.
Ќе си работам сопствен бизнис ако дајт Господ, сабајле на работа, поручекта со пријатели спортување, до кладилница рекреативно да изиграме нешто, и вечерта во 11 в кревет, на работа морат да се ојт. :back:
алал да и е на жена ти :)
сабајле кафекуварица, за ручек комшијата знае :raz::icon_lol:, а за ноќта тигрица! :aplauz:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Битно децата да ми се наранети, и Бошко да е задоволен, а комшии ќе немам, не спомнав. :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
во милано:pipi:
денот вака би започнал:
после утринското кафе иде шетање, шопинг, фудбал, јадење тестенини, пак шетање....и пак во кревет и заборавив..шмекање италијанци

да се вратам во реалноста:)
за мажена па не баш..
значи во скопје..веќе среќно заљубена во некој, пари заработувам работејки како архитект или внатрешен дизајнер
девојка која сака да се журка, да иде на шопинг а во станот..подобро куќа ке имам милион животинчиња
потоа како тетка на прекрасни мали дечиња (шетајки ги во парк и држејки ги за рачиња)
итн....

значи среќна, задоволна и заљубена:back:

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
во милано:pipi:
денот вака би започнал:
после утринското кафе иде шетање, шопинг, фудбал, јадење тестенини, пак шетање....и пак во кревет и заборавив..шмекање италијанци

да се вратам во реалноста:)
за мажена па не баш..
значи во скопје..веќе среќно заљубена во некој, пари заработувам работејки како архитект или внатрешен дизајнер
девојка која сака да се журка, да иде на шопинг а во станот..подобро куќа ке имам милион животинчиња
потоа како тетка на прекрасни мали дечиња (шетајки ги во парк и држејки ги за рачиња)
итн....

значи среќна, задоволна и заљубена:back:
зашо бе тетка а не мама :)
па да си го облечуваш синчето или ќерчето во милано :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дипломиран архитект, среќно оженет. За деца ќе видиме понатаму.
Би живеел во Охрид никаде на друго место, со бизнис изгледа наследен од татко ми....
Едно е сигурно: Нема да седам на компјутер до 4 и да спијам до 2.:nesum:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Среќно оженет со некоја MILF-ица и цело маало ќе ми љубомори што имам таква жена. Сега ако ме вара нека ме вара са тобом е работава лол. Исто така се замислувам во некоја легализирана јавна куќа главен шеф на 3ти и 4ти спрат кај the elite hoes.:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Има 50 теми вакви за во иднина како се глеаме ама ај ќе пишам. Се гледам оженет со за до тогаш едно дете другото покасно со убава работа. Убава кола и некој убав стан или куќа и многу френдс.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
сопствен бизнис и едно БМВ:cheeky1:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
За 10год. како парламентарец и успешен адвокат, а потоа како Ваш Премиер.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Омажена тазе...Со квалитетен сексуален и интелектуален живот, ами и пат околу светот,пишувач и вокалист на некоја банда, таи чи консумер, професорка по книжевност или антропологија, со план за бебе, добра плата, среќни луѓе наоколу...Наутро со музика и креирање нешто, попладне љубов на веранда, приквечер готвење само со престилка, навечер на бесен жур со мажот и куп среќни пријатели...
Пред заспивање-оргазми и книги...взаемна стимулација со партнерот...
Да ми се исполни барем нијансирано ова, ќе бидам најсреќна жена во свет.

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Срекно омажена со некој папучар,тој да печали а јас да му ги трошам парите.:vozbud:Мала шала,не сакам папучари.Да си завртам некој приватен бизнис што носи многу пари,да си бидам самостојна,ај еве и омажена со некој прекрасен човек што ке ме сака и подржува во се и 2-3 деца.Локација - LA или New York и комшија да ми биде Џош Харнет да има со кој да си го пијам кафето.:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Хмм, во Калифорнија,среќно омажена со љубовта на мојот живот, близначињата (машки) на пат, остварена пеачката кариера (позната виџена славна :pos2:) иди ми - дојди ми со славниве фаци...Што знам, па така одприлика :)

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Delovna zena, so mnogu uspesen brak (toa e mnogu bitno) i edno ili dve deca. Skromna sum jas:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom