Како се вика вашиот свет?

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Темава ми е провоцирана од песнат на Каролина, која вели "Мојот свет се вика музика"!

Како се вика вашиот свет во кој живеете? или уште нешто:

Како се вика вашата животна приказна?

Интересно за филозофирање.нели?

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
па не е ништо посебно...патем сеуште не сум го крстила светот....

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла
Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла
Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,Бла,
Доста филозофирав,Мојот свет се вика Манџа

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Порано мислев дека како ќе поминуваат годините,се повеќе и повеќе ќе се озбилувам (дека ќе ми дојде паметот),ќе се издефинирам целосно и ќе се подготвам за вториот дел од мојот живот (кариера,семејство,мирен живот без луди моменти).Но тоа никако да ми се случи,напротив почнувам да сакам полуди и позабавни моменти,без запирање,и мојот свет,сега а и уште долго би се викал Лудница (во превод-изживеј го секој момент,онака како што ти сакаш)

С

Сатори

Гостин
Мојот свет.

Како се вика мојот свет?
Хммм...би требало да размислам, најверојатно Виолета...по мене(нарцис) и целиот би бил испишан само во стихови, т.е. веќе е!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Бадабингија. Виното е евтино. Воздухот приватизиран.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мојот свет се вика Teror ViLLe^ личи на гето само шо нема ѓупци(нигери де,исти к*рац) и така...

Член од
29 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
3
Мојот свет...Хммм...уште нема име...веројатно.
Таков е целиот,шарен,во сииите бои,опуштен...Open-minded-што е многу битно...
Изгубен е,на крај на сите други светови...
Нема замарања околу небитни работи...Има пиво миљон...Има све што си сакам.Убаво ми е,мој си е,и си живеам токму во тој мој свет...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
harmonija sreka ..nasmeani lica.. polni so ljubov.. sakanje dozd.. ovosja... sonce.. livadi.. i oazi.. pustini na izgubeni ljubavi...tragi od minato :)..crvena zelana sina i crna boja :) sobrano vo svetot

na ciki piki edna skorpija :)..pod ime'' Misteriozen raj''

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
leandra напиша:
Порано мислев дека како ќе поминуваат годините,се повеќе и повеќе ќе се озбилувам (дека ќе ми дојде паметот),ќе се издефинирам целосно и ќе се подготвам за вториот дел од мојот живот (кариера,семејство,мирен живот без луди моменти).Но тоа никако да ми се случи,напротив почнувам да сакам полуди и позабавни моменти,без запирање,и мојот свет,сега а и уште долго би се викал Лудница (во превод-изживеј го секој момент,онака како што ти сакаш)
и јас сум тука некаде,сите очекуваат од мене да почнам да размислувам како возрасна личност,дека имам веќе 18,ме чека факултет и така натаму,а јас за релаксација и за да повратам некои добри стари носталгични чувства,почнав да ги развртувам старите касети со детски песни,иако повеќето ме помислија,и ми рекоа дека сум нетаман :) уопште не ми е гајле...доста блаботев без везе
за разлика од Леандра,мојот свет би го нарекла Albertane,јас си знам што ми значи,од кај иде,од кај ми текна....а ме мрзи да објаснувам,само ќе кажам дека ми се допадна тоа што името е баш малце штосно,барем за мене :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Мојот свет се вика Струмица :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom