Како знаете дека сте вљубени?

Член од
19 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
ne se slagam

ej ova so peperutkive e filmska izmisljotina.

ПЕПЕРУТКИ постојат. Некои се надвор на ливадата, а некои внатре, во стомакот. А уште кога ќе ти се случи со непознат човек да имаш пеперутки взаемно (човек 1. маж 2. жена) тогаш е она тоа правото. И тоа е чувство кое јас го нарекувам примарна вљубеност. Ајд поздрав

Член од
22 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
2
Ako na nekogo mislite po cel den, ako za sredbata so nego-nea se podgotvuvate poveke od normalno, ako ne mozete da ja simnete taa glupzva nasmevka od vaseto lice, ako nemate potreba za hrana i voda kako normalno,ako so netrpenie cekate da dojde casot koga ke se sretnete so sakanoto lice, a koga ke go vidite zaboravate sto ste sakale da mu kazete, cuvstvuvate slabost vo nozete, racete vi se potat, zabrzano disete, ponekogas davate nelogicni i glupavi odgovori na prosti prasanja, se cuvstvuvate kako da ste podnapieni,definitivno ste vljubeni i vi nema spas!

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Кога не можам да престанам да мислам на него, кога ќе го видам се осеќам дека летам и ми се чини дека во тој момент времето е сопрено ...
не ми текнува друго ама вонглавно то е то.

K

kat.<3

Гостин
кога знам дека без тој силен Ангел јас не можам да дишам убаво, ми недостига воздухот без него, знам дека нема никои други раце на светот кои можат да ме држат нежно како неговите.знам дека не можам никогаш да сакам никој друг на оваа земја, за мене само тој е, мојот прекрасен силен Ангел, во неговите очи само јас гледам како сакам да го живеам животот.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Хм,кога знам дека сум вљубена.Обично не се замарам да си поставам прашање дали сум или не сум не се преоптоварувам со тоа.Се додека партнерот не спомне за своите чувстав.Дури тогаш станувам свесна дека таа личност ми значи.

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Убав ми е животот и се ми е забавно :wub:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Мислам на него повеќе од што мислам на себе.
Се доведувам себеси до точка на нервирање кога ќе се скараме макар и за најмала ситница. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Ги гледам сите нејзини особини како доблест... И да повеќе мислам на неа отколку на себе...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Мислам дека ако самиот се прашуваш дали си заљубен, тоа значи дека не си.Кога ќе бидеш-нема да се сомневаш, ќе знаеш...срцето ќе ти каже.:pipi:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Da ne mozes da se skoncentriras na nisto drugo osven na nego

Член од
27 јули 2011
Мислења
42
Поени од реакции
1
Zaljuben si koga se plasis da zaspies,zatoa sto realnosta e podobra od sonot :)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
hahahah :) Ednash ke se zaljubish i poveke pati ke zasakash nekogo :) Toa ke go znaes ko ke go imash onaj/ona vistionskio/vistinskata do tebe :) A ja kako se osekam ko ke zasakam nekogo?

- Even if he stands right besides me, I still miss him

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Знам дека сум заљубена (или дека ме привлекува личноста) кога во нејзина близина ми полудеваат хормоните и ми доаѓа силен нагон да ја бакнам.

I

indigo child

Гостин
Откако ќе го видам, имам воља и елан да правам се, а обично немам.
Секад ме приметувале дома -.- xDDD

Kajgana Shop

На врв Bottom