Ti ke kazes kako zavrsi tvojata vrska bidejki ja otvaras temavaДали вие му раскинавте на партнерот/ката или тој(таа) вам?
Која беше причината за тоа ?
Што се случува во животот на вашиот бивш партнер/ка кога веќе не е со вас?
Pa vaka mi se javi po telefon,filmovi ovo-ono,vaka-onaka i na kraj mi prizna deka e the end megju nas bidejki nemal doverba nitu ni u edno zensko.Pomina seto toa i sea go gledam iskaca so edna prosti mi boze prvoklasno kurvice.Poslednata vrska ne bese nesto dolga(eden mesec) a zavrsi na miren nacin so dogovor megu dvajcata se vide deka nema ljubov pa sega sme drugarcinja koga se vidime sve najnormalno
--- надополнето: Oct 21, 2011 6:31 PM ---
Ti ke kazes kako zavrsi tvojata vrska bidejki ja otvaras temava
Вака некако,само што не се дружиме толку и не се потсетуваме на минатото.Како заврши....
па некако со неосетно.....(како што и почна)
тивко....си се разделивме ко другарчиња...сеуште сме во добри односи...си ја сакам ко сестра...си се дружиме...си се потсетуваме на минатото.....совети...поддршка..ова она (накратко)
Најчудното нешто што сум го прочитала... )"Заврши" пред некоја недела.... (Ако може да се каже заврши)....Зошто уште се гледаме,ги правиме сите работи што ги правевме во врска али сепак не сме во врска....Идевме 1 година...... Мн се сакавме и се сакаме сеуште.... Значи многу.... Но јас сум премногу строг према неа.... и најмала ситница ме вади од памет.... Јбг таков сум......