Како заврши вашата последна врска?

• Креатор на темата Креатор на темата dijana007
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
Дали вие му раскинавте на партнерот/ката или тој(таа) вам?
Која беше причината за тоа ?
Што се случува во животот на вашиот бивш партнер/ка кога веќе не е со вас?

Како заврши....
па некако со неосетно.....(како што и почна)
тивко....си се разделивме ко другарчиња...сеуште сме во добри односи...си ја сакам ко сестра...си се дружиме...си се потсетуваме на минатото.....совети...поддршка..ова она (накратко)

Poslednata vrska ne bese nesto dolga(eden mesec) a zavrsi na miren nacin so dogovor megu dvajcata se vide deka nema ljubov pa sega sme drugarcinja koga se vidime sve najnormalno ;)
--- надополнето: Oct 21, 2011 6:31 PM ---
Дали вие му раскинавте на партнерот/ката или тој(таа) вам?
Која беше причината за тоа ?
Што се случува во животот на вашиот бивш партнер/ка кога веќе не е со вас?
Ti ke kazes kako zavrsi tvojata vrska bidejki ja otvaras temava :D

Poslednata vrska ne bese nesto dolga(eden mesec) a zavrsi na miren nacin so dogovor megu dvajcata se vide deka nema ljubov pa sega sme drugarcinja koga se vidime sve najnormalno ;)
--- надополнето: Oct 21, 2011 6:31 PM ---

Ti ke kazes kako zavrsi tvojata vrska bidejki ja otvaras temava :D
Pa vaka mi se javi po telefon,filmovi ovo-ono,vaka-onaka i na kraj mi prizna deka e the end megju nas bidejki nemal doverba nitu ni u edno zensko.Pomina seto toa i sea go gledam iskaca so edna prosti mi boze prvoklasno kurvice.

Како заврши....
па некако со неосетно.....(како што и почна)
тивко....си се разделивме ко другарчиња...сеуште сме во добри односи...си ја сакам ко сестра...си се дружиме...си се потсетуваме на минатото.....совети...поддршка..ова она (накратко)
Вака некако,само што не се дружиме толку и не се потсетуваме на минатото. :)

со навреди, закани и клетви.....
фала и пријатно!

Тој мене ми раскина, преку порака и незнам баш зашто, одамна беше, ми беше тешко ама ми помина... секој по својот пат, тој со друга -јас со друг и сите среќни и весели :D

НАРАВОУЧЕНИЕ: По дечко никогаш не се плаче, зашто со секој нареден ќе ти е милион пати поубо :P

"Заврши" пред некоја недела.... (Ако може да се каже заврши)....Зошто уште се гледаме,ги правиме сите работи што ги правевме во врска али сепак не сме во врска....Идевме 1 година...... Мн се сакавме и се сакаме сеуште.... Значи многу.... Но јас сум премногу строг према неа.... и најмала ситница ме вади од памет.... Јбг таков сум......:confused:

"Заврши" пред некоја недела.... (Ако може да се каже заврши)....Зошто уште се гледаме,ги правиме сите работи што ги правевме во врска али сепак не сме во врска....Идевме 1 година...... Мн се сакавме и се сакаме сеуште.... Значи многу.... Но јас сум премногу строг према неа.... и најмала ситница ме вади од памет.... Јбг таков сум......:confused:

Најчудното нешто што сум го прочитала... :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom