Како до најјаките девојки?

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
женските се палат на богаташи оти сакаат сигурност пред се.
мажот мора да има некоја посебна особина за да ги привлече жените.
да, сакаат и пари, точно, но сакаат и физички силен маж и таа карактеристика би ги привлекла, или паметен маж, или страствен...
изгледаат комплицирани, а кога поубаво ќе ги преведете нивните барања, излегува дека всушност се истотолку едноставни колку и ние

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не е темата за тоа како се трга или не се трга целуит, ниту е темата за тоа кои се најјаките девојки и постирање слики од славни.
Вратете се на основното прашање, а тоа е како до најјаките девојки?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не е темата за тоа како се трга или не се трга целуит, ниту е темата за тоа кои се најјаките девојки и постирање слики од славни.
Вратете се на основното прашање, а тоа е како до најјаките девојки?
vazi se vrakame na temata,samo eve ti kako najinformirana licnost,aj onaka objasni ni na nas za da si znaeme prvo koi se tie NAJJAKI devojki,pa koga ke znaeme koi se i sto se i sto e toa sto gi pravi najjaki da znaeme kako da stigneme do niv.

inaku kako do najjakite(bez razlika koi i da se tie) samo so pamet ,hrabrost i samodoverba...:)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.107
најдобро би било да се изјаснат најјаките девојки ..:toe: .. што бараат .кој им е критериумот ... ајде нека навалат најјаките:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
vazi se vrakame na temata,samo eve ti kako najinformirana licnost,aj onaka objasni ni na nas za da si znaeme prvo koi se tie NAJJAKI devojki,pa koga ke znaeme koi se i sto se i sto e toa sto gi pravi najjaki da znaeme kako da stigneme do niv.

inaku kako do najjakite(bez razlika koi i da se tie) samo so pamet ,hrabrost i samodoverba...:)
Па секој ќе си збори за најјаките од своја гледна точка. :wink: И доста веќе со оф-топици, секој пост таков ќе биде избришан.

Lev testis

Антички македонец
Член од
17 август 2009
Мислења
114
Поени од реакции
9
за мене најјака е таа што ми се свиѓа најмногу НА МЕНЕ, а не таа што им се допаѓа на сите. а за таа што им се допаѓа на сите, ќе ја бркнете ако знаете човек близок со неа, МЕСТЕНКА(јбг навраќање на детство), доволно памет за да ја шармирате со муабет, прилично добри финансии, сопствена НЕЗАВИСНОСТ, а не пари од мама и тате, фаца, тело, исто е плус ако си моќен и имаш моќни пријатели. ама СЕ ова е ПРОЛАЗНО, и брзо ветрее. и сите до сега се согласивме дека за секој човек се различни критериумте за најјака девојка.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Па секој ќе си збори за најјаките од своја гледна точка. :wink: И доста веќе со оф-топици, секој пост таков ќе биде избришан.
so drugi zborovi sekoj neka si pisuva sto saka samo neka e za temava,taka nekako ili?inaku najgolemiot del od postovite bea bas povrzani so temava,ama ok e ne poznavaat site sto znaci da se zboruva vo ist kontekst so temava ama so drugi metodi i nacini.imase vo tie muabeti mnogu ubava i jasna poenta,ama ok e...ako taka mislis deka treba brisi,...samo sto malku poveke izbrza.

za temava:kako do najjakite?izgleda nema da doznaeme,zatoa sto nema da doznaeme ni koi se tie najjaki,zatoa sekoj so svoe gledanje na najjakite i sekoj so svoi metodi do najjakite(barem do onie sto poedinecot gi smeta za najjaki).
stom nema precizirana cel nema ni preciziran pat do celta,znaci sekoj do svojata cel odejki go svojot pat.:):smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Со пари како може.Се е денес пари, само кроз пара те гледаат.:toe:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ја ги имам фукано најјаките девојки во Скопје!Не сум богат материјално,едноставно со лаги!

Најјаките девојки се фаќаат со лажење.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ја ги имам фукано најјаките девојки во Скопје!Не сум богат материјално,едноставно со лаги!

Најјаките девојки се фаќаат со лажење.
Така ти ги дефинираш најјаките девојки? Ако некоја можеш со лага да ја фатиш, сигурно не е најјака, а според тоа, ти се срамиш со оваа изјава.:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom