joco boss напиша:
epa moze sega ti si podobar ali kje vidime za nekoja godine eve ti go mojot prv web sto go napraviv vo 7 odd.(se razbira so malapomos)
www.nikolakarev.com
Браво joco boss, сајтов „многу ми се свиѓа”, ептен е топ. Се гледа дека се разбираш од
програмирање на
веб дизајн. Башка од 2000-та година се занимаваш со ова, можам да кажам дека стварно си „експерт”.
Кога ќе се отиде на страната
www.nikolakarev.com се појавува нешо као почетна страница као интро, а потоа се кликнува HERE и се оди на index11.html што никој не го постигнал тоа да го стори, сите се мачеле за ова ремек дело да го постигнат но никако, безуспешно.
Гледам го „разбираш” Flash-от и си направил одлични (готови) копчиња во некој Flash генератор.
Посебно ме фасцинира добро испрограмираната временска прогноза од „твоја страна”, а за анкетата немам зборови. Си ставил и интернет радио станици
(копирани од on.net.mk), a јас цело време главата во ѕид ја лупав како да ставам на мојот сајт интернет радио станици.
Wow, за ова мора да те пофалам, речникот, алал да ти е, ваков онлајн речник ми требаше нигде неможев да најдам, гледам добро си го испрограмирал (rechnik.on.net.mk). Дури си средил и google searcher, но како го поврза со нивната база на податоци?
Форумот е одличен, кое махерство е тоа, да испрограмираш цел форум, па дури и одличен guest book. Но една работа ме чуди и не ми е јасна уште од времето од кога дојдов за прв пат на интернет, тие снегулките не ми е јасно како ги прават на некои сајтови, сигурно е тешко да се испрограмира тоа, еве рука ти пружам за сајтот, едноставно останав без зборови.
А тоа за да се направи озбилен сајт кој ќе просперира одлично на интернет просторот потполно те „поддржувам” и осеќам дека ќе можеш да го сториш тоа. Јас не се разбирам од програмирање во веб дизајн затоа неможам да помогнам.
Затоа ќе ти препорачам „продолжи вака” и терај даље „со одличните идеи за стварање озбилен сајт кој одлично ќе просперира”. И во право си што „не работиш со free скрипти”, на сајтот не забележав ни една.
БРАВО!!!