Како да се открие неверство?

Член од
26 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
2
Би ве замолил на сите кој колку може да издвои во врска со неверството.
Се сомневам во својата девојка. Па ако може некој да ми каже некој начин како да се открие неверството.
Однапред ви благодарам на сите.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Прашај ја дали те вара
Ќе му каже „не“ и пак нема да знае дали му е верна или не.

Кажи ни ти прво зошто се сомневаш дека ти е неверна (да видиме дали е само параноја, или има причина да си загрижен), па можеби некој ќе сподели со тебе некоја финтица како да ја откриеш :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.542
Поени од реакции
11.519
следењето е најдобриот и најсигурен начин за да се увериш, само колку си у можност тоа да го напраиш незнам :)
доколку идеш дома кај нејзе би можел да ти кажам едно програмче за да го инсталираш кај нејзе у пц со што би добил пристап до мејлови и разно разни ствари :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
eeeхххх.... ајде сега да почнеме....
1. Дали забележа некаква промена во нејзиното однесување?
2. Дали почесто почнала да изгледува на шопинг, на кафе, на работа или слично?
3. Дали почна да го става телефонот на 'silent', дали го крие од тебе или дали оди со телефонот да разговара на пример во wc?
4. Дали те избегнува во моменти на нежност?
5. Што од тебе она не доби што ја натера да одтиде кај друг?
чекам одговори

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ќе му каже „не“ и пак нема да знае дали му е верна или не.
Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.
Од одговорот, говорот на телото, начинот на кој одговара, дали многу се брани или одговара просто, дали почнува да напаѓа или не.. може многу да се дознае...

Ама сите знаеме дека ова ќе заврши со следење и драма, така да why bother

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Се сомневам во својата девојка. Па ако може некој да ми каже некој начин како да се открие неверството.
Еве само овие можат да ти помогнат:

Ако случајно си незадоволен од тежината на неверството што ќе го откријат,парите ќе ти ги вратат во рок од 15 дена.(на пример ја фатат за време на орал....а ти си очекувал дека ќе биде анал)

И запомни "Никој не е сигурен"

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не можеш да добиеш солиден одговор се додека не раскажеш што те натерало да се посомневаш и зошто мислиш дека те вара? Врз основа на тие симптоми после можеш да добиеш разумен одговор, залудно е вака.

S

Shellshock nam67

Гостин
ako e ladna kon tebe 99,99999999999999999999999999999999999999999999 posto e deka go napravila toa so 100 posto sigurnost (y)

A

AnFem

Гостин
Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.
Од одговорот, говорот на телото, начинот на кој одговара, дали многу се брани или одговара просто, дали почнува да напаѓа или не.. може многу да се дознае...

Ама сите знаеме дека ова ќе заврши со следење и драма, така да why bother
„Напаѓањето“ и „бранењето“ не се некој начин да откриеш. Мене на пример многу ми смета ако некој не ми верува и можам очи да му ископам. Зависи до личноста...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се согласувам, ама какви лажговци има, леле, леле, леле... Да не кажам магистри по лажење. Јас еднаш така прашав, не баш така додуша, друг беше муабетот, имав сличен разговор, говорот на телото го издаде додуша, ама начинот на кој збореше, а бе да мислиш најчесен човек на планетава земја.:pos:На крај дури му се правдав и извинував зашто сум го поставила тоа на дневен ред. Боже ме сачувај.:pos:

А иначе, моето мислење се поклопува донекаде со Магде, ама од моето искуство, најдобри показатели се кога нема показатели...Чиниш совршено е се, не гледа по други, се прави дека никоја друга не го интересира, нон-стоп се обидува да те стави во ситуација дека ти си крива за работите што се случуваат, се прави жртва...На Фејсбук на пример, ако веќе одиме модернизирано, нема ниту еден сомнителен пријател, нема ништо буквално на ѕидот, ни коментари, ни ништо...си ќути, не дава коментари. Многу се препредени. Куче лае не каса, тоа е мое мислење, а и искуство.Ама ова е мое искуство, не значи дека за сите е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom