Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе му каже „не“ и пак нема да знае дали му е верна или не.Прашај ја дали те вара

Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.Ќе му каже „не“ и пак нема да знае дали му е верна или не.
Би ве замолил на сите кој колку може да издвои во врска со неверството.
Се сомневам во својата девојка. Па ако може некој да ми каже некој начин како да се открие неверството.
Однапред ви благодарам на сите.
може ке си признаеАха да, пази да не каже да![]()
може ке си признаеАха да, пази да не каже да![]()
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 15:05 ---
може ке си признае![]()
Би ве замолил на сите кој колку може да издвои во врска со неверството.
Се сомневам во својата девојка. Па ако може некој да ми каже некој начин како да се открие неверството.
Однапред ви благодарам на сите.
Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.
Од одговорот, говорот на телото, начинот на кој одговара, дали многу се брани или одговара просто, дали почнува да напаѓа или не.. може многу да се дознае...
Ама сите знаеме дека ова ќе заврши со следење и драма, така да why bother
„Напаѓањето“ и „бранењето“ не се некој начин да откриеш. Мене на пример многу ми смета ако некој не ми верува и можам очи да му ископам. Зависи до личноста...
Многу луѓе си играат приватни детективи за да откријат дали партнерот ги изневерува, а забораваат да постават едноставно прашање.
Од одговорот, говорот на телото, начинот на кој одговара, дали многу се брани или одговара просто, дали почнува да напаѓа или не.. може многу да се дознае...
На крај дури му се правдав и извинував зашто сум го поставила тоа на дневен ред. Боже ме сачувај.