Како да се открие неверство?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
Во Америка?
И во Македонија. Другарка ми го тужеше бившиот за вознемирување (веќе имам зборувано за ова). Ја следеше, ја замараше, итн. А бидејќи го има сликано како се вртка кај неа на улица, ги има зачувано сите заканувачки пораки, и сите е-мајлови.........не му се пишува убаво :)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
...прочитајте малку закони....тоа што кај нас многу луѓе се неинформирани тоа е друга работа
Ам знам де, знам дека имаме и ние закон.. него сакав да те прашам кој го почитува.... :)
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 19:25 ---
И во Македонија. Другарка ми го тужеше бившиот за вознемирување (веќе имам зборувано за ова). Ја следеше, ја замараше, итн. А бидејќи го има сликано како се вртка кај неа на улица, ги има зачувано сите заканувачки пораки, и сите е-мајлови.........не му се пишува убаво :)
Заврши судскиот процес, и ако да, колку векови траеше? :pos:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
52
Поени од реакции
142
Би ве замолил на сите кој колку може да издвои во врска со неверството.
Се сомневам во својата девојка. Па ако може некој да ми каже некој начин како да се открие неверството.
Однапред ви благодарам на сите.
Не се сомневај не те изневерува,а и да те изневерува не барај начин да откриеш,не си копај по рана,боли :place:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
Ам знам де, знам дека имаме и ние закон.. него сакав да те прашам кој го почитува.... :)
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 19:25 ---

Заврши судскиот процес, и ако да, колку векови траеше? :pos:
Не е тоа спектакуларен судски процес што трае со години :) Многу кратко трае, мислам дека се чека пресудата. Типот ќе добие забрана за приближување, тешко дека нешто повеќе од тоа, зошто не бил насилен, но и тоа е доволно за да не ја замара повеќе ;)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Многу тешки муабети му направивте на детето. Кај да ве разбере на 16 години што му пишувате?:icon_lol:
Инаку неверството одма се забележува доколку сме во некоја постабилна и подолга врска. Не требаат никакви докази за некој да сфати дека партнерот се променил, а промената која настанува при изневерување мислам дека дури и 16-годишниве би требало да ја забележат. :unsure:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Секако и да не го вара сега, ќе го извара кај да е. :P
Абе као да станува за некоја сериозна и стабилна врска па битно е дали се бакнала два пати со тој мангупот шо седи у задња клупа и сеа ајде нервози расправии, иди бре таму уживај додека немаш некои поголеми маки/проблеми од кои стварно боли глава. Незнам стварно ја не дека сум многу стар и постар од дечково али у вака не било што знам може и јас грешам, али лупање од ѕид ради дечко/девојка никад, се знаело ранец на грб блок бр.5 или куферче по ОТП и си фураш у школо и ако сврзеш некој муабет или се доближиш до некоја од спротивен пол успех али нисшто повеќе од тоа. Ова денес незнам стварно, пребрзо сакаат да го изживеат животот сакаат да пораснат, а незнаат дека е најубаво све у свое време коа ќе си дојде.. Многу офф топик отидов wtf :D

Како и да е совет до дечкото ако е стварно 16г да батали да не се замара уште од сеа со "сериозни" врски како оваа сеа шо ја има..

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Би ве замолил на сите кој колку може да издвои во врска со неверството.
Се сомневам во својата девојка. Па ако може некој да ми каже некој начин како да се открие неверството.
Однапред ви благодарам на сите.
Ќе побараш од добар пријател што таа не го знае да ти направи услуга. Ќе излезе некаде со другарки, во диско на пример и ќе му кажеш да и појде во друштво и да и се пушта. Ако ти е лојална ќе го одбие, ако не ти е.........да сме здрави и живи. Кај мене ова упали а и кај неколку другари што ги знам. Само ќе треба добро да го изведеш планот и да имаш 100 процентна доверба во пријателот. ;)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Многу тешки муабети му направивте на детето. Кај да ве разбере на 16 години што му пишувате?:icon_lol:
Инаку неверството одма се забележува доколку сме во некоја постабилна и подолга врска. Не требаат никакви докази за некој да сфати дека партнерот се променил, а промената која настанува при изневерување мислам дека дури и 16-годишниве би требало да ја забележат. :unsure:
Ја мислам дека грешиш :icon_lol:.
Види, ако со некој си подолго во врска и ако тој некој после одреден период почне да се чувствува неудобно во врската и бара момент да ти раскине (од било кој причини), несомнено е дека ќе ја забележиш промената, но ако дечкото само те изневерува и нема никаква намера да те напушти и да си продолжи сам по својот пат, верувај дека нема да забележиш никаква промена кај него, освен можеби ќе стане повнимателен и попатетичен, налик на примерот што погоре го спомна Магде.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Се согласувам со ова, само би додала дека промената во однесување може да се должи и на едноставниот факт дека партнерот веќе не е заљубен во вас.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
2
Па вака... до пред некое време се беше океј... во последно време ретко враќа на смс дури понекогаш се случува и цел ден да не даде никаков одговор... нејзината недостапност највише ме тера да се сомневам.,.,,.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 21:33 ---
Колку време сте во врска ?! Си размислил за тоа дали ти би можел да ја изневериш ? Зошто би го направил тоа ? Испитај се прво самиот себе си, полесно би се префрлил на една страна од сомнежот - дали те изневерува или не ... Колку си близок со друштво од нејзина страна ? Дали те запознава со нејзините познати со кои пое кафе и слично ? Колку често излегувате заедно во јавност и каде ? Има доволно прашања кои би ти помогнале во одговорот, но сепак се враќаме на првото! Ако сте мал период во врска, не гледам причина да те изневерува и да е со тебе. Ако сте "пресни" сега сте напалени еден на друг и не е ништо друго важно околу вас. А ако сте подолг период во врска, постависи ги останатите прашања после првото... и никој друг(форумџија) не може да ти ја открие вистината освен самиот себе си. Најдобро ти си ја познаваш девојката, или барем така си мислиш...
Ми беше бивша, пред две години раскинавме, па сега пак... навистина незнам како поинаку да мислам но нејзиниот постапки во последно време ептем ми се чудни, дури понекогаш ги одбегавам па викам што ќе бидит нека бидит..
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 21:39 ---
Ќе побараш од добар пријател што таа не го знае да ти направи услуга. Ќе излезе некаде со другарки, во диско на пример и ќе му кажеш да и појде во друштво и да и се пушта. Ако ти е лојална ќе го одбие, ако не ти е.........да сме здрави и живи. Кај мене ова упали а и кај неколку другари што ги знам. Само ќе треба добро да го изведеш планот и да имаш 100 процентна доверба во пријателот. ;)
Е ова е нешто посебно, успеав од сите да носам некаков заклучок но ова брат ќе го припремам . :) фала многу.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ја мислам дека не те изневерува ама е дека сјајно- не е сјајно, можно е да сака да раскинете, прајте муабет (y).

Kajgana Shop

На врв Bottom