Како да се дојде до девојка?

M

MIL

Гостин
Биди добро начитан , добро ситуиран , и одличен кавалер и имаш девојка топ до тебе :smir:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Биди добро начитан , добро ситуиран , и одличен кавалер и имаш девојка топ до тебе :smir:
се ми се чини дека ако си добро начитан појќе како чудак ќе те гледат отколку како можен партнер

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
се ми се чини дека ако си добро начитен појќе како чудак ќе те гледат отколку како можен партнер
Ако е досаден и незнај да го искористи знаењето на интересен начин, да.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Наместо да глумите кловнови и идиоти, бидете тоа што сте.Или ќе дојдете до девојка или ќе си го држите у раце.:toe:
А да глумите лудило џабе ќе ви биде, кад-тад ќе падне маската и цурата ќе ојде за друг.:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не може никој да ме разубеди дека со опуштен и нормален приод не може да се фати девојка. Ќе ја запознаеш, полека ќе видиш што сака и како се однесува, па ќе сфатиш и на кој начин е најубаво да и пријдеш.
Со изигравање мачомен и фраер, тешко дека некој може да фати девојка, барем нормална - не.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Наместо да глумите кловнови и идиоти, бидете тоа што сте.Или ќе дојдете до девојка или ќе си го држите у раце.:toe:
А да глумите лудило џабе ќе ви биде, кад-тад ќе падне маската и цурата ќе ојде за друг.:pipi:
Тоа и го реков.

Понекогаш се појавува двострана глума ама не е проблем, кога тогаш првиот чин ќе заврши, вториот ќе биде the real thing... ако има де хехе

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
биди каков што си нормален како со сите така и со неа... маска и лице нетреба.
однеси ја на кафе, прави муабет со неа, пиши и некоја убава порака, покажи и дека ја свиѓаш на некој начин и тн и тн и тн

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
биди каков што си нормален како со сите така и со неа... маска и лице нетреба.
однеси ја на кафе, прави муабет со неа, пиши и некоја убава порака, покажи и дека ја свиѓаш на некој начин и тн и тн и тн
без барем малку поинаква маска него реалниот ти ништо не праиш...
ако грешам, или ти си светец, или јас сум клошар.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
без барем малку поинаква маска него реалниот ти ништо не праиш...
ако грешам, или ти си светец, или јас сум клошар.

Ако е фраер без фори, зашто е сеуште Free Boy не ми е јасно...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Претпоставувам дека во флерт е важно да се биде искрен и скромен... Без некои измислици и глупости, глумење фраерлак, фори глупави... барем со такви работи никогаш не сум се служел, и мислам дека така се гради добра слика, кога некад пак ќе флертувам сигурно ќе биде на истиот начин:)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ете, и јас сум во мнозинството :)
Колку сака нека е смешен, начитан, бистар или романтичен, акосе труди да дојде до мене - нема да не биде. Исклучок е ако е сериозно ептен многу секси, па да игнорирам каков е и да ме фати на физичкиот момент само. Во сите останати случаи - игнорот е најквалитетен начин :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
другар ај малце пообјасни.. стварно не те сватив нишо со постов...
без барем малку поинаква маска.... него реалниот ти ништо не правиш... не бе неможам да те сконтам шо сакаш да кажеш... и со светциве.. ај пообјасни поубаво те молам
нема филозофија нит скриена порака...
за да фатиш девојка немоеш да се однесуваш ко што се однесуваш со останатите, може останатите ги третираш ко гомно, не верувам дека такво третирање ќе ти донесе нешто повеќе од - гомно

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
се ми се чини дека ако си добро начитан појќе како чудак ќе те гледат отколку како можен партнер
тачно, еднаш се најдов уште пред 3-4 со женска и со нејзиниот брат, и ко почнавме со него за книги да збориме имав осет дека она за малку ќе призаспиеше:vozbud: И после се договоривме више да не збориме на таква тема во нејзино присуство:)

Kajgana Shop

На врв Bottom