ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Прво, не ги слушај женските на темата(уствари ни едно, освен ако не е макро), второ пиши ми порака или на профил ако сакаш конкретен совет.
скоро секоја карактерна особина се мења...само треба да сакаш@Psy
Едно е да имаш сељачки манири кои можеш да ги исфрлиш а друго е да имаш некоја карактерна особина која не можеш да ја смениш.
Ако фејкаш од старт,кога ќе се покажеш во вистинско светло цурата ќе се разочара бидејки не си бил искрен и ќе те откачи.
Убаво пишал смекси .. биди оној кој што си.
Девојките сакаат дружељубиви,фини дечки кои ќе знаат да ги насмеат, со кои нема да им биде досадно.. со кои секогаш ќе имаат за што да зборат. Повеќето сакаат и доста романтични машки.
Ова се однесува на тие со малце мозок
Морав да пишам дека кога го прочитав името на темата слатко се насмеав.
Може бе,ќе кажуваш вицови и заедно ќе се смеетеЕ сега што се тиче до мене и до другите неможе цело време да изигравам кловн и да бидам емотивен. Денешните жени незнаат што сакаат.
Мислам дека госпоѓица ла-лока треба да ја слушате и да го погледнете болдираното особено! Ете...дури ни јас не треба да коментирам! :wink:Туку до девојка можеш да стигnеш на мноогу лесен начин. Ти треба хумор, дружљубивост, добар шмек, и финтата шо ке ја употребиш да ти пали...
Другото она сама ке си го бара...
Ohhh how romantic...Може бе,ќе кажуваш вицови и заедно ќе се смеете
1. да се дружиш - да имаш широк круг на пријателиНа оваа тема поискусните нека даваат ум на понеискусните ....
ајде бујрум