A
AnFem
Гостин
Каде тоа?
Значи според ова, оние кои не размислуваат така се ненормални?Лесно ти е тебе со нормален свет таму.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Каде тоа?
Значи според ова, оние кои не размислуваат така се ненормални?Лесно ти е тебе со нормален свет таму.
Филмови се вика тоа. Нема толку џипови, станови и шмизлетини колку што има постови овде за нив. Да се чуди човек кај ги наоѓаат вакви, пошто само нив за примери ги земаат. Баш кога излегувам, абе тоа паркирани БМВ коли, жени со нозе два метра. Оу вејт, имало и нормален народ.Плаќањето девојка за да успееш да дојдеш до неа е очигледно најлесниот и најсигурниот начин според многумина на форумов![]()
и што се случи со девојката од маркетот.Пиши можеби на истата мислимеШто да направам јас на пример сега? Деновиве ептен ме излудува девојката од локалниот маркет, ама ептен ептен ептен :back: И како да и пријдам сега? Си викам едно време, да и одам директно и очи во очи да и кажам и да ја прашам дали сака да излеземе. Ако каже да суперако каже не, барем ќе ми олесни и ќе знам дека сум се обидел
![]()
Ехее од кај ти текна ова па сега...ова било поминало...јас веќе не ни живеам во ск...A на истокот како, работи ова?bobipp напиши и го твојот број на ливче хартија. Нашкрабај нешто интересно ако си таленат за цртање, ќе се изненадиш ова колку работи. Оди и кажи у фаца, ми се свигаш сакам да те запознаам подобро ај после работа ѕвони ми да направиме муабет. Ако си одговарам може понатака и да излеземе.
Баш напиши овде или прати ми порака ако ова работи. Скоро секаде во светот ова проаѓа дај да видиме во МКД што реакција ќе има.
Последно кога бев, мислам и дека веќе не работи таму...и што се случи со девојката од маркетот.Пиши можеби на истата мислиме![]()
Ехее од кај ти текна ова па сега...ова било поминало...јас веќе не ни живеам во ск...A на истокот како, работи ова?
--- надополнето: 11 март 2013 во 14:29 ---
Последно кога бев, мислам и дека веќе не работи таму...
Чек а треба да и забрефтам малце у врат или не?Најдобро е на девојка отпозади да и дојдеш,без многу компликации.
Јас сум таков дечко ... имам бајаги длабоки џебови на новиве фармерки(по 20 цм длабоки) а имам и добра кола ... пали од втора-трета, а понекогаш и со гурање ...Денес девојките сакаат дечки со длабок џеб,со добра кола,кој ќе им ги исполнува сите желби (секоја чест на исклучоци)!!! Сега сите мислат на иднината. Многу ретко се наоѓа некоја која овие работи не и се важни.
Vespertine за претседател!!!Ако неможете да си фатите девојка што бира дечко по тоа колку пари може да троши на неа, тогаш фатите си девојка од форум, еве на пример. Мене по пишување нивно ми изгледаат како културни, самостални, софистицирани девојки кои знаат што сакаат.
Инпресионирајте ги со добри постови, теми и се друго што ви пружа форумот, прочитајте што е можно повеќе одговори по теми од неа, ке сватите каков карактер е, музика, филм, политичка партија... и после се договарате да излезете заедно по приватни пораки, и натамо се свирка. Ама никој друг да не знае по форум, сваќаш?
А не тука цело време тупите како тамо некои шмизли у дискотека или кафиќ се прават наудрени, па после не се прават наудрени него сакале луксузна кола, па после не сакале ни тоа, сакале избацивач-вратар и други тракатанци.
А сите ние машки сакаме од време на време да изебеме по некоја шмизла глупа, зашто е глупа а згодна и све што е згодно е за на кур. Нели имаше тема за глупи девојки. Незнам зашто ама ете тоа не пали нас мажите, се осеќаме по супериорни у тој момент и се ослободуваме.