пробај прво со keep the change, чисто да видиш дали е спонзоруша :РШто да направам јас на пример сега? Деновиве ептен ме излудува девојката од локалниот маркет, ама ептен ептен ептен :back: И како да и пријдам сега? Си викам едно време, да и одам директно и очи во очи да и кажам и да ја прашам дали сака да излеземе. Ако каже да супер ако каже не, барем ќе ми олесни и ќе знам дека сум се обидел
- Излези со мене или не пазарам више тука!Што да направам јас на пример сега? Деновиве ептен ме излудува девојката од локалниот маркет, ама ептен ептен ептен :back: И како да и пријдам сега? Си викам едно време, да и одам директно и очи во очи да и кажам и да ја прашам дали сака да излеземе. Ако каже да супер ако каже не, барем ќе ми олесни и ќе знам дека сум се обидел
- Излези со мене или не пазарам више тука!
Ако не ја погоди он, ќе ја погоди газдата што му избркала еден редовен муштерија од дуќан!!!11:pos2: знаеш колку ќе ја погоди.... :pos2:
.Ако не ја погоди он, ќе ја погоди газдата што му избркала еден редовен муштерија од дуќан!!!11
Па ко ќе ја удри по џебот, ќе вииш како ќе го бара да го дејта!!111
brat za ova cista desetka !!!!!!!а шо ако биде тоа што е и не е дружељубив фин дечко кој е воедно и нехумористичен и неромантичен?
Be yourself според мене е најлошиот начин начин за пристап кон женска. Пошто сите луѓе се длабоко во нив безвредни души кои знаат само за зло. Но она што го прави човекот човек е неговиот морал и неговата маска која ја става и го избира тој пат.
Така да немој да бидеш каков што си, одбери да бидеш добар фин и смешен и остани таков!
Разбирам дека на девојките им се допаѓаат овие дечки но како да бидам алфа мажјак кога не сум?Наоѓаш девојка.
Одиш накај неа и застануваш веднаш до неа.
Така доаѓаш до девојка.
Може гужва да има, особено ако сте у дикотека или на концерт, ама до девојка лесно се доаѓа
Ако мислиш као да си фатиш жемнска, ондак биди комичен, не биди непристоен, давај и внимание ама не премногу да не и здодееш и биди алфа мажјак у друштвото
Ќе глумиш.Разбирам дека на девојките им се допаѓаат овие дечки но како да бидам алфа мажјак кога не сум?
http://on.net.mk/zhivot/drugi-raboti/10-znaci-deka-ne-si-alfa-mazhjakРазбирам дека на девојките им се допаѓаат овие дечки но како да бидам алфа мажјак кога не сум?
да не се лажеме, ваков дечко не постои!!http://on.net.mk/zhivot/drugi-raboti/10-znaci-deka-ne-si-alfa-mazhjak
Ако исполнуваш барем 70% од овие критериуми,тогаш добиваш alpha male статус.