Како да се дојде до девојка?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Плаќањето девојка за да успееш да дојдеш до неа е очигледно најлесниот и најсигурниот начин според многумина на форумов:)
Филмови се вика тоа. Нема толку џипови, станови и шмизлетини колку што има постови овде за нив. Да се чуди човек кај ги наоѓаат вакви, пошто само нив за примери ги земаат. Баш кога излегувам, абе тоа паркирани БМВ коли, жени со нозе два метра. Оу вејт, имало и нормален народ.

Кој што бара во толпа. Замисли ситуација, влегуваш било каде и прво што ти фаќа око е типот што дојде со колата или типката со минич што превртува очи и застанала на шанк. Ако пекаш на форум дека сите се такви те здоболело што некој од овие не ти обрнал никад внимание. Човек по правило најмногу пека и се жали за она што не може да го има, му смета што не може. Човечка природа. Некој и ќе детектира појава па ќе ти раскаже. Сите знаеме примери кога некој му се ставила на богат тинтири минтири, ама такви приказни една во сто. Другиве се со по 300 евра плата максимум и имаат нормални врски. Па кога тие можеле, што па тој што пека да не може?

Член од
17 февруари 2013
Мислења
233
Поени од реакции
93
Што да направам јас на пример сега? Деновиве ептен ме излудува девојката од локалниот маркет, ама ептен ептен ептен :back: И како да и пријдам сега? Си викам едно време, да и одам директно и очи во очи да и кажам и да ја прашам дали сака да излеземе. Ако каже да супер :) ако каже не, барем ќе ми олесни и ќе знам дека сум се обидел :)
и што се случи со девојката од маркетот.Пиши можеби на истата мислиме:)

F

FARANG

Гостин
bobipp напиши и го твојот број на ливче хартија. Нашкрабај нешто интересно ако си таленат за цртање, ќе се изненадиш ова колку работи. Оди и кажи у фаца, ми се свигаш сакам да те запознаам подобро ај после работа ѕвони ми да направиме муабет. Ако си одговарам може понатака и да излеземе.

Баш напиши овде или прати ми порака ако ова работи. Скоро секаде во светот ова проаѓа дај да видиме во МКД што реакција ќе има.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
bobipp напиши и го твојот број на ливче хартија. Нашкрабај нешто интересно ако си таленат за цртање, ќе се изненадиш ова колку работи. Оди и кажи у фаца, ми се свигаш сакам да те запознаам подобро ај после работа ѕвони ми да направиме муабет. Ако си одговарам може понатака и да излеземе.

Баш напиши овде или прати ми порака ако ова работи. Скоро секаде во светот ова проаѓа дај да видиме во МКД што реакција ќе има.
Ехее од кај ти текна ова па сега...ова било поминало...јас веќе не ни живеам во ск...A на истокот како, работи ова?
--- надополнето: 11 март 2013 во 14:29 ---
и што се случи со девојката од маркетот.Пиши можеби на истата мислиме:)
Последно кога бев, мислам и дека веќе не работи таму...

F

FARANG

Гостин
Ехее од кај ти текна ова па сега...ова било поминало...јас веќе не ни живеам во ск...A на истокот како, работи ова?
--- надополнето: 11 март 2013 во 14:29 ---

Последно кога бев, мислам и дека веќе не работи таму...

Сега го видов постот.. На исток освен во кина секаде работи добро. Кинескињите се по специфични и тие што знаат добро англиски се срамат да зборат по тел. Нив на лице место ги решаваш, прашај кога завршува работа и дојди собери ја ако е за.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ако неможете да си фатите девојка што бира дечко по тоа колку пари може да троши на неа, тогаш фатите си девојка од форум, еве на пример. Мене по пишување нивно ми изгледаат како културни, самостални, софистицирани девојки кои знаат што сакаат.
Инпресионирајте ги со добри постови, теми и се друго што ви пружа форумот, прочитајте што е можно повеќе одговори по теми од неа, ке сватите каков карактер е, музика, филм, политичка партија... и после се договарате да излезете заедно по приватни пораки, и натамо се свирка. Ама никој друг да не знае по форум, сваќаш?
А не тука цело време тупите како тамо некои шмизли у дискотека или кафиќ се прават наудрени, па после не се прават наудрени него сакале луксузна кола, па после не сакале ни тоа, сакале избацивач-вратар и други тракатанци.
А сите ние машки сакаме од време на време да изебеме по некоја шмизла глупа, зашто е глупа а згодна и све што е згодно е за на кур. Нели имаше тема за глупи девојки. Незнам зашто ама ете тоа не пали нас мажите, се осеќаме по супериорни у тој момент и се ослободуваме.

Член од
3 март 2013
Мислења
4
Поени од реакции
2
Денес девојките сакаат дечки со длабок џеб,со добра кола,кој ќе им ги исполнува сите желби (секоја чест на исклучоци)!!! Сега сите мислат на иднината. Многу ретко се наоѓа некоја која овие работи не и се важни.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Денес девојките сакаат дечки со длабок џеб,со добра кола,кој ќе им ги исполнува сите желби (секоја чест на исклучоци)!!! Сега сите мислат на иднината. Многу ретко се наоѓа некоја која овие работи не и се важни.
Јас сум таков дечко ... имам бајаги длабоки џебови на новиве фармерки(по 20 цм длабоки) а имам и добра кола ... пали од втора-трета, а понекогаш и со гурање ... :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ако неможете да си фатите девојка што бира дечко по тоа колку пари може да троши на неа, тогаш фатите си девојка од форум, еве на пример. Мене по пишување нивно ми изгледаат како културни, самостални, софистицирани девојки кои знаат што сакаат.
Инпресионирајте ги со добри постови, теми и се друго што ви пружа форумот, прочитајте што е можно повеќе одговори по теми од неа, ке сватите каков карактер е, музика, филм, политичка партија... и после се договарате да излезете заедно по приватни пораки, и натамо се свирка. Ама никој друг да не знае по форум, сваќаш?
А не тука цело време тупите како тамо некои шмизли у дискотека или кафиќ се прават наудрени, па после не се прават наудрени него сакале луксузна кола, па после не сакале ни тоа, сакале избацивач-вратар и други тракатанци.
А сите ние машки сакаме од време на време да изебеме по некоја шмизла глупа, зашто е глупа а згодна и све што е згодно е за на кур. Нели имаше тема за глупи девојки. Незнам зашто ама ете тоа не пали нас мажите, се осеќаме по супериорни у тој момент и се ослободуваме.
Vespertine за претседател!!!

A

AnFem

Гостин
Сериозно, зошто ви е толку голем проблем да дојдете до девојка? Се однесувате како да е невозможна мисија. Очигледно проблемот не е до жените, него до вас. Милион теми се отворија за „мистеријата“ наречена Жена, мислиш ја бараме смислата на животот, а толку е едноставно...

Kajgana Shop

На врв Bottom