A
AnFem
Гостин
Од кога површноста и евтиноста се сметаат за нормална работа?Лесно ти е тебе со нормален свет таму.
Од кога површноста и евтиноста се сметаат за нормална работа?Лесно ти е тебе со нормален свет таму.
Тука бар има избор. До тебе си е како ќе ја тераш. Ебате sex prison што мање више вие го правите. Да и машките се криви збор да нема ама далеку сте вие од цвекиња за мирисање.Од кога површноста и евтиноста се сметаат за нормална работа?
Кај нас има една апликација се вика ЧКС или локално ако пребаруваш ШЦЦ. Со таа апликација на радиус од едно метро пикираш жртва.Ајде дечки да ве чуеме...Ако има ДАЈТЕ овде споделете. Апликацијата за која зборам се вика WeChat и е една врста кинески Yahoo Msgr. Убавината е што можеш да разгледуваш според твојатата локација и ти дава луѓе на 10км радиус. СЕКАДЕ кај што има кинези ова работи. Ја имам користени низ азија ама и во Лондон .
Друга опција НАПРАВЕТЕ ја популарна или еве нека направи некој иста за МКД или баканот. Ставете се сите и еве почињаме една секс револуција.
По се она што пишуваат на форумот наводно ти стануваш жртва со таа апликација. Ти реков јас, наредниот пат статистичка студија баш да видиме споредбаКај нас има една апликација се вика ЧКС или локално ако пребаруваш ШЦЦ. Со таа апликација на радиус од едно метро пикираш жртва.
Што ли нема да прочитам... Абре вие имате нешто во гаќите или не??Интересно е колку сеир маваат девојките низ форумов. Ајде бидете фраерки како што сте и низ другите теми па помогнете на браќата форумџии дадете тука по некој совет. Некој рецепт како да се фати женска во Македонија.
Не верувај во се што ќе прочиташ на форум. Има и апликации и клубови за тројки четворки, колеги со колешки, шефови со вработени, шефици плаќаат младо мевце по сајтови, другарка на другарка и го зема дечкото после 12ч, другар на другар истата ситуација, се ебе цела Македонија на велико.По се она што пишуваат на форумот наводно ти стануваш жртва со таа апликација. Ти реков јас, наредниот пат статистичка студија баш да видиме споредба
Немој мене делба по полови, зборував општо и сите ги ставив во ист кош (и не сум феминистка! ). Муабетот ми беше друг, не реков дали е некој цвеќе или не, ова беше лично моја перцепција, не дека јас осудувам...Тука бар има избор. До тебе си е како ќе ја тераш. Ебате sex prison што мање више вие го правите. Да и машките се криви збор да нема ама далеку сте вие од цвекиња за мирисање.
Се најдов повикана, не за друго, туку бидејќи повеќето од репликите ми се на шала.Интересно е колку сеир маваат девојките низ форумов. Ајде бидете фраерки како што сте и низ другите теми па помогнете на браќата форумџии дадете тука по некој совет. Некој рецепт како да се фати женска во Македонија.
Не е ефтино и површно да си го живееш животот како што сакаш.Од кога површноста и евтиноста се сметаат за нормална работа?
Точно. И јас го правам тоа, ама бидејќи не се совпаѓам со светот таму, ти ме окарактеризира како ненормална. Ми ја сфаќаш поентата?Не е ефтино и површно да си го живееш животот како што сакаш.
И овошје повеќе!И за дечките и за девојките мој единствен совет е chill out, cool out and be yourself.
Тоа е единствениот начин да настане "искрен клик", а без него не бива работата.
Се разбира, за да не ја скиселиме околината.И овошје повеќе!
Каде тоа?Точно. И јас го правам тоа, ама бидејќи не се совпаѓам со светот таму, ти ме окарактеризира како ненормална. Ми ја сфаќаш поентата?