С
сашенко
Гостин
ако мислиш дека само со добро тело ке завршиш работа...:kesa:не се оптоварувате со помислата веднаш и одма да фатите девојка. вежбајте редовно да имате добро тело приликата кога тогаш ќе дојде
ако мислиш дека само со добро тело ке завршиш работа...:kesa:не се оптоварувате со помислата веднаш и одма да фатите девојка. вежбајте редовно да имате добро тело приликата кога тогаш ќе дојде
ne sum, poentata e deka dur imas pari ke imas.А сигурен ли си дека ќе имаш доволно пари за таа цел живот да остане покрај тебе ?
e sega ako si duduk ako ne mojs eden obicen muabet da napraj so momiceto to e drga rabotaако мислиш дека само со добро тело ке завршиш работа...:kesa:
A мислиш дека телото го прави човекот???Ако има некој плочки не значи дека ке успее да фати некоја.Не е само со еден разговор ама не е ни до телото.Грешка си ако навистина го мислиш тоа.e sega ako si duduk ako ne mojs eden obicen muabet da napraj so momiceto to e drga rabota
pa fiksnata nema nikakva vrska, ocigledno poentata si mi ja utnal, fintata e deka ja kriese 4 godini?!?!?!?! tolkava nesigurnost od nekoj navidum tolku "samouveren" tip.Е што има сега фиксната протеза со вредноста на дечкото![]()
BRAVO! Istoto go mislam i jas, toa i se obidov da go objasnam, ama bukvalistite za protezata se fatija cccБиди свој колку што можеш повеке.Во време кога владеат лажните вештачки вредности на разни шизици во “опаковка“ тогаш оригиналот добива на вредност, и ке има цена како кај секој човек така и кај секоја девојка..
Чешмата е важнаA мислиш дека телото го прави човекот???Ако има некој плочки не значи дека ке успее да фати некоја.Не е само со еден разговор ама не е ни до телото.Грешка си ако навистина го мислиш тоа.
No hard feelings:smir:
Не би рекол дека го отвараат само срцето
И меѓуножјето на жената исто така го отвараатНе би рекол дека го отвараат само срцето![]()
Да бе лажи и кога ке ти ја открие лагата ке се налути,ке помисли будала си ја направил.Биди си искрен,ке те сака таков каков што си.А да лажеш нешто што не си нема да успееш,зошто на лагата и се кратки нозете,мислам капирашЧешмата е важна![]()
важно е шо имаш во глата, да знајш да напрајш муабет ко чоек, да си свој ама некогаш треба и да излажиш мада во одредена доза...