Како да се дојде до девојка?

С

сашенко

Гостин
не се оптоварувате со помислата веднаш и одма да фатите девојка. вежбајте редовно да имате добро тело приликата кога тогаш ќе дојде
ако мислиш дека само со добро тело ке завршиш работа...:kesa:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Биди свој колку што можеш повеке.Во време кога владеат лажните вештачки вредности на разни шизици во “опаковка“ тогаш оригиналот добива на вредност, и ке има цена како кај секој човек така и кај секоја девојка..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
e sega ako si duduk ako ne mojs eden obicen muabet da napraj so momiceto to e drga rabota
A мислиш дека телото го прави човекот???Ако има некој плочки не значи дека ке успее да фати некоја.Не е само со еден разговор ама не е ни до телото.Грешка си ако навистина го мислиш тоа.

No hard feelings:smir:

S

Shellshock nam67

Гостин
ама гаранцијата му е голема 90 % ако им се допадне дечкото самите девојки трчаат по него што има искра полeсно и побрзо е :)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
C c c c ...

Тема: Како да се дојде до девојка?

Со Чамец ...

Член од
20 мај 2011
Мислења
47
Поени од реакции
13
Е што има сега фиксната протеза со вредноста на дечкото :pos:
pa fiksnata nema nikakva vrska, ocigledno poentata si mi ja utnal, fintata e deka ja kriese 4 godini?!?!?!?! tolkava nesigurnost od nekoj navidum tolku "samouveren" tip.

--- надополнето ---

Биди свој колку што можеш повеке.Во време кога владеат лажните вештачки вредности на разни шизици во “опаковка“ тогаш оригиналот добива на вредност, и ке има цена како кај секој човек така и кај секоја девојка..
BRAVO! Istoto go mislam i jas, toa i se obidov da go objasnam, ama bukvalistite za protezata se fatija ccc

S

StormRage

Гостин
A мислиш дека телото го прави човекот???Ако има некој плочки не значи дека ке успее да фати некоја.Не е само со еден разговор ама не е ни до телото.Грешка си ако навистина го мислиш тоа.

No hard feelings:smir:
Чешмата е важна :)
важно е шо имаш во глата, да знајш да напрајш муабет ко чоек, да си свој ама некогаш треба и да излажиш мада во одредена доза...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Се додека чукате по тастатурата и гуглате за да откриете начин да фатите женска,никад нема да фатите.Колку повеќе се оптоваруваш толку нема да фатиш.Збогом =)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Ќе се самозапалам од муабетиве.

self_burning.jpg

Добро, вие некогаш сте имале секс во живот? Или немате BMW-а, па сте осудени да умрете како девици? Give me a break!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Чешмата е важна :)
важно е шо имаш во глата, да знајш да напрајш муабет ко чоек, да си свој ама некогаш треба и да излажиш мада во одредена доза...
Да бе лажи и кога ке ти ја открие лагата ке се налути,ке помисли будала си ја направил.Биди си искрен,ке те сака таков каков што си.А да лажеш нешто што не си нема да успееш,зошто на лагата и се кратки нозете,мислам капираш :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom