С
сашенко
Гостин
не се оптоварувате со помислата веднаш и одма да фатите девојка. вежбајте редовно да имате добро тело приликата кога тогаш ќе дојде
ако мислиш дека само со добро тело ке завршиш работа...:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се оптоварувате со помислата веднаш и одма да фатите девојка. вежбајте редовно да имате добро тело приликата кога тогаш ќе дојде
А сигурен ли си дека ќе имаш доволно пари за таа цел живот да остане покрај тебе ?
ако мислиш дека само со добро тело ке завршиш работа...:kesa:
e sega ako si duduk ako ne mojs eden obicen muabet da napraj so momiceto to e drga rabota
pa fiksnata nema nikakva vrska, ocigledno poentata si mi ja utnal, fintata e deka ja kriese 4 godini?!?!?!?! tolkava nesigurnost od nekoj navidum tolku "samouveren" tip.Е што има сега фиксната протеза со вредноста на дечкото![]()
Биди свој колку што можеш повеке.Во време кога владеат лажните вештачки вредности на разни шизици во “опаковка“ тогаш оригиналот добива на вредност, и ке има цена како кај секој човек така и кај секоја девојка..
Чешмата е важнаA мислиш дека телото го прави човекот???Ако има некој плочки не значи дека ке успее да фати некоја.Не е само со еден разговор ама не е ни до телото.Грешка си ако навистина го мислиш тоа.
No hard feelings:smir:
Не би рекол дека го отвараат само срцето
Не би рекол дека го отвараат само срцето![]()
Чешмата е важна![]()
важно е шо имаш во глата, да знајш да напрајш муабет ко чоек, да си свој ама некогаш треба и да излажиш мада во одредена доза...