П
Пепси_
Гостин
И тоа не било каков чамец туку Глисер со моќен мотор !C c c c ...
Тема: Како да се дојде до девојка?
Со Чамец ...
И тоа не било каков чамец туку Глисер со моќен мотор !C c c c ...
Тема: Како да се дојде до девојка?
Со Чамец ...
ova pali definitivno...dodaj samo dobra zurka uspatТуку до девојка можеш да стигnеш на мноогу лесен начин. Ти треба хумор, дружљубивост, добар шмек, и финтата шо ке ја употребиш да ти пали...
Другото она сама ке си го бара...![]()
Зависи од девојката, ама и од тебе.Шо знам како... ја гледаш некоја, и приоѓаш... муабет нешто инстант, хумор малце.. гледаш позитиф фидбек има нема?! Ако има, можда побараш број, излезеш 2-3 пати видиш иде, не иде....Ја као некојси...
Сепак ќе бидам искрен. Не, не правам така. Неам муда уште. Или самодоверба, како да кажам. Би сакал да можев, онака. Те боли уво...
„Здраво, јас сум ________. Ти која си?“
А женски? Би упалило ли некојпат кај вас? Да кажеме слободни сте, излезени сте да се забавувате у некој клуб/бар/дискотека/концерт. Ви приоѓа некој си ама баш со тој став: Здраво сакам да те запознаам.
Mnogu mi e neshto kontradiktoren ovoj post prvo pishuvash da bidesh ona shto si pa potoa bidi sportist zeni sakaat sportisti pa bidi bilder zeni sakaat muskuli pa bidi maneken oblakaj se u koshuli i seksi donji vesh zeni sakaat i toa i na kraj taa zena ce te saka takov kako shto si ....Не треба да се правиш нешто што не си.Биди искрен прави најнормален муабет.Стекни пријателство со таа личност.Биди смешен и ако ти се свиѓа прави се незаинтересиран,прави муабет со другите а со нејзе дели само погледи.90 проценти е јазикот на телото,а плус и ако додадеш да научиш женска психологија е тогаш си мастер.Секоја жена може да е твоја без разлика дали си Бред Пит или некое џуџе.Запомни дека жена сака маж кој е искрен спрема себе и е во контрола со своите чувства и реалност.Најдобро нешто што можеш да направиш за себе е да се запишеш на некој спорт.Жените сакаат мускули а тоа што следи е маж полн со самодоберба,само погледни какви жени имаат спортистите и учи од нив.Твојот изглед е тоа што треба да поработиш и твојот карактер,секогаш е 60 % карактер 40 % изглед.Деталите во твојот имиџ како дали твоите чевли одговараат со тоа што носиш тоа го гледаат жените.Најдобра комбинација е убави фармерки со кошула и под неа маица,ако е Бела кошулата земи црна маица под неа за контраст.Секогаш надградувај се себе со нови работи и не форсирај нешто.Таа жена што ќе посака да биде со тебе е таа жена која за тебе ќе направи се и ќе те сака таков како што си.А секогаш прави се дека нема подобро за таа девојка од ти,секогаш успева.
a da i pogresgnata glava da ne e na pogreshno mestoAa да... и не е убо да се мисли со погрешна глава.![]()