Како да се дојде до девојка?

T

theTinule

Гостин
Кога рече изгледот не мислеше некоја којзнае каква убавина да имаш.Мислам дека и воопшто не мислеше на убавина.Мислеше на стилот на облекување, фризура, па дури и одот.Сите тие работи кои го оставаат првиот впечаток и кои многу зборуваат за личноста.Немораш да бидеш некој лепотан од мајка роден ама човек кој е секогаш среден, намирисан, со добар стил што и што остава добар впечаток нема да остане незабележан.Нормално и погледот стај го тука, некој не би верувал ама секое движење е битно.Јас не верувам дека некоја девојка не би го забележала ова.Немора да се заинтересира, но би забележала сигурно.А ако на се ова му дадеме 20 поени тогаш муабетот сам носи плус 10 поени.Тука добиваш, ама тоа е вежбање и искуство веќе.Гардеробата може да ти ја средат, може да те пицнат од глава до пети и да изгледаш феноменално т.е тоа што е на тебе да изгледа феноменално ама треба да се носиш со тоа.Одот, погледот, движењата што ги правиш ти го откриваат карактерот и тоа неможеш да го скриеш.Немора да имаш којзнае колку искусно око да забележиш несигурност и преправање.Е ова е лоша вест за дечките кои имаат полни џебови пари понашање нула и кои горат од желба за "јаки пички" како што викаат тие (се извинувам на дамите на форумот што го читаат ова) ама верувам дека многу, сигурно не секоја ама има девојки кои ова би го познале за само 3-5 минути да те набљудуваат и ке сватат за што фраер станува збор.Нормално немораш ни ваков да бидеш за да фатиш девојка.Малце претерав, се извинувам и се одјавувам.Пзз
Целиов твој пост го ставам у една реченица.

Треба да имаш swagga.
4a0.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Најлесна математика за да дојдеш до девојка се парите.
Зошто,о зошто сите ги ставате во ист куп?:raz:
-длабок џеб кај секоја девојка помага, кај некои е и клучен- кај некои и не баш но секогаш е плус! (јас мислам дека тоа на женскиот свет им е во гените, подсвесно се палат на пари т.е. бараат успешен маж кој покасно би можел да биде потенцијален и стабилен татко и сопруг.
Грешка си баце,не помага секаде...Ако сакаш спиј на пари,ако не ме почитуваш и сакаш се ти е џабе па макар и да имаш вила на Флорида.
Не бараат сите пари.Јес да има спонзоруши,тоа признавам ама не ги ставајте сите во ист кош.Не држи тоа.Ако си имал лошо искуство со некоја таква не значи дека се сите такви.Исто ко да рече некое женско сите се исти машки во момент на нервоза,а не се нАли?:smir:
Да фатиш девојка е лесно. Да фатиш исклучителна девојка која ќе те возбудува и инспирира е лајф-лонг проџект. Исклучителните девојки не се купуваат со пари. Евер. Ако ве интересираат спонозоруши (од сите можни рангови -- жена му на Доналд Трамп, на пример, е турбо-споноруша) онда кешот ви е доволен. Ама за да дојдеш до исклучителна девојка треба и ти да бидеш исклучителен. Затоа, ако сакате супер девојки и вие бидете супер. Не се сељачете, не бидете покварени, градете кариера и негувајте пријателства, ширете позитивна енергија, едуцирајте се. Листата не завршува тука, ама е одличен почеток. Ќе ве изненади колку фини девојки ќе ве приметат.
Цело време се обидувам да го кажам тоа,ама си ги избрал вистинските зборови.Тоа е тоа.Ме иритира тоа што кажуваат дека сите сакаат пари.Но не играат тие секогаш главна улога.Има исклучоци,али ајде,сите сакаат секогаш да бидат со најјаката риба која сака пари а оние исклучителните кои ги именува така никој не ги погледнува.Па после ке се жалат,е како нема?

T

theTinule

Гостин
Цело време се обидувам да го кажам тоа,ама си ги избрал вистинските зборови.Тоа е тоа.Ме иритира тоа што кажуваат дека сите сакаат пари.Но не играат тие секогаш главна улога.Има исклучоци,али ајде,сите сакаат секогаш да бидат со најјаката риба која сака пари а оние исклучителните кои ги именува така никој не ги погледнува.Па после ке се жалат,е како нема?
Не дека се клучен фактор парите, ама секако, ти повеќе би сакала фин дечко без пари или фин дечко со пари?
Парите секад се плус. I dunno why. Сакам бе да ме зима дечкото со кола од дома и да е поштен. А не само да е поштен. :)
Мрзам жени шо се фураат дека не им се битни парите, а првиот шо ќе им се пушти со бе-ем-ве и има шмек - „Мамо не ме чекај дома !“ -.-

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Не дека се клучен фактор парите, ама секако, ти повеќе би сакала фин дечко без пари или фин дечко со пари?
Парите секад се плус. I dunno why. Сакам бе да ме зима дечкото со кола од дома и да е поштен. А не само да е поштен. :)
Мрзам жени шо се фураат дека не им се битни парите, а првиот шо ќе им се пушти со бе-ем-ве и има шмек - „Мамо не ме чекај дома !“ -.-
Бмв то не е веќе гаранција за пари, може го земал на старо од оние увезениве германски :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Па ако сака нека спие на пари,ама ако не ме почитува,ако нема карактер зошто ке ми биде?Не велам дека не играат улога ама не кај секого.Е сега ако има карактер и има кола-нема да бидам со него зошто има бемве туку затоа што ме сака и почитува.Без тоа ништо!Јбг,не е среката во парите секогаш ;)барем јас не сум материјална личност како некои други.Поважна ми е љубовта.Пред неколку години имаше личност која ја сакав ама немаше скршен денар во себе-и што требаше јас да направам?да го избегнувам зошто нема пари и кола и да не го сакам.Може изгледа глупаво од страна кога некој вели не ги сакам парите ама пак не ми се важни бар на мене.:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Па ако сака нека спие на пари,ама ако не ме почитува,ако нема карактер зошто ке ми биде?Не велам дека не играат улога ама не кај секого.Е сега ако има карактер и има кола-нема да бидам со него зошто има бемве туку затоа што ме сака и почитува.Без тоа ништо!Јбг,не е среката во парите секогаш ;)барем јас не сум материјална личност како некои други.Поважна ми е љубовта.Пред неколку години имаше личност која ја сакав ама немаше скршен денар во себе-и што требаше јас да направам?да го избегнувам зошто нема пари и кола и да не го сакам.Може изгледа глупаво од страна кога некој вели не ги сакам парите ама пак не ми се важни бар на мене.:smir:
Не го одговори прашањето.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не го одговори прашањето.
Oдговорив :)

Па ако сака нека спие на пари,ама ако не ме почитува,ако нема карактер зошто ке ми биде?Не велам дека не играат улога ама не кај секого.Е сега ако има карактер и има кола-нема да бидам со него зошто има бемве туку затоа што ме сака и почитува.Без тоа ништо!Поважна ми е љубовта.Пред неколку години имаше личност која ја сакав ама немаше скршен денар во себе-и што требаше јас да направам?да го избегнувам зошто нема пари и кола и да не го сакам.
Оние кои ме познаваат знаат каква личност сум :smir:

С

сашенко

Гостин
Целиов твој пост го ставам у една реченица.

Треба да имаш swagga.
4a0.
АМА НЕ МОРАШ!!! Ако само оние кои ги имаат овие работи како комплет имаа женски тогаш...Има за секого по нешто

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Oдговорив :)

Оние кои ме познаваат знаат каква личност сум :smir:
No, you don't.

Вака сеа јас ќе те прашам тоа што и претходно те прашаа, али ај можеби не го разбра. прашањето.
Имаш 2 типца, двајцата со карактер, те почитуваат, сакат и ред други работи што бараш.
Разликата е само едниот има пари другиот нема , кој ќе одбереш ? ? ?

Јас мислам одговорот е очигледен.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
No, you don't.

Вака сеа јас ќе те прашам тоа што и претходно те прашаа, али ај можеби не го разбра. прашањето.
Имаш 2 типца, двајцата со карактер, те почитуваат, сакат и ред други работи што бараш.
Разликата е само едниот има пари другиот нема , кој ќе одбереш ? ? ?

Јас мислам одговорот е очигледен.
Го разбрав јас убаво.Ако ме сака ако го сакам ке бидам со него не затоа што има пари туку само заради љубов.Ако подоцна нема љубов и разбирање,чао пријатно.
Е сега од двата примери ке го изберам оној кој успее да ми го освои прв срцето.
Ако не успеат,среката ке си барам на друго место.
И така.:pipi:
Се надевам сфати што сакав да кажам.
И каков одговор очекуваше од мене?Дека ке кажам богатиот?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Зошто,о зошто сите ги ставате во ист куп?
Добро РубинРед, ја ова го кажувам од мое искуство. Не 2-3 пати да сум пропуштил девојка ради тоа што немам пари. Него 20-30 пати имам пропуштено девојка зашто немам пари-средства. Пример! ....си идам јас на форум и некоја симпатична корисничка од форумот ме поканува да и правам друштво на некој концерт во Скопје. Ја сум од Куманово. 35км... 200 денари повратна карта со афтобус. Кола немам. Сакам! да ми кажеше ден пред тоа можда и пешки ке појдев.
Девојка излегува у кафиќ, пие 5-6 чашки алкохол и ми врти на телефон: Ај дојди мо-мен-тал-но!
Јас нема да отидам на поканата зашто немам Пари :) Не се многу, и 500 денари ке ми завршат работа да и правам друштво само 1 час и после “Како да се дојде до девојка?“ е завршена работа нели. Ама кога немам у тој момент, немаааам :/ Апи се Веспертајн за г’з :) играј видео игри и теши се :)
На една девојка уз муабет некој и кажувам колку сакам железнички станици и возови, и она ми вика: Ај ке се возиме до Београд и назад. До београд и назад е 1800-2000 денари повратна РубинРед, ама кај да ги најдам :) а знам дека ке биде добро до Београд и назад, ама немааааа.
Можам да ти наведувам уште многу примери. Реално парите се многу битен фактор за “Како да се дојде до девојка?“ Знам дека има девојки како тебе пример, што ке трпат лузери како мене :) ама ретки сте, и искрено алал нека ви е. :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ја би за богатата, шта јес истина јес, а и башка скап е животот. Подобро да се сакаме во раскош, отколку во колиба. ;)

Не глумете лудило парите се мадафакин битен фактор, работата е да бидеш манга и покрај тоа што ги немаш тие пари, да ја освоиш.

Има едно непишано правило: „Ако немаш пари, гледај да имаш изглед, ако немаш изглед, гледај да бидеш смешен, ако не си смешен, гледај да си ептен добар во кревет, ако не те бива и во кревет, тогаш... еби му мајката.. ќе завршиш со грда. Обично вака одат работите“. Што повеќе квалитети од овие поседуваш, толку помалку битни се парите. ;)

--- надополнето ---

Реално парите се многу битен фактор за “Како да се дојде до девојка?“ Знам дека има девојки како тебе пример, што ке трпат лузери како мене :) ама ретки сте, и искрено алал нека ви е. :D
После муабетов ако не ја ќариш, брат, не се замарај више. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom