Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Боже мој, ретко ваква глупост се чита. :facepalm:
Ти на ваков начин си ги бираш другарките или по тоа како ти одговараат карактерно да се дружиш со нив?

Мора да разберете дека на форумов постираат и помлади членови....

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Хаха Маја поима немаш онда..Убавите девојки немаат многу другарки и тоа е факт ..Ти верувај или не незнам во кој свет живееш па ретко која трпи убава другарка покрај себе! Како да си паднала од марс па незнаеш дека девојките се многу љубоморни на туѓа убавина! Мислам дај не ме цитирај само колку да ми контрираш па макар и да нема благе везе тоа што пишуваш :facepalm: ... како да живееш во кафез па незнаеш што е што ..мислам дај.....
А за страв дека имаат за корпа тоа стои..Не се доволно храбри да и пријдат или не ги интересира убава девојка пошто им е недостижна и неможат да ја контролираат можда..Сеедно..

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Јас ке ти кажам, доста креативен начин во повеќето случаи успева
1.Земаш бекатонка од оние помалине
2.Фрлаш случајно ја гајгаш в гла(пример)
3.На тоа следува одговор "Шо ти е бе ?"
4.Ти одговараш "Извини на несакање беше"
5.Оди до кај нејзе(ама не мафијашки распафтано со рацете), туку пополека лежерно
6. И од тука нека те водат твоите инстинкти

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Хаха Маја поима немаш онда..Убавите девојки немаат многу другарки и тоа е факт ..Ти верувај или не незнам во кој свет живееш па ретко која трпи убава другарка покрај себе! Како да си паднала од марс па незнаеш дека девојките се многу љубоморни на туѓа убавина! Мислам дај не ме цитирај само колку да ми контрираш па макар и да нема благе везе тоа што пишуваш :facepalm: ... како да живееш во кафез па незнаеш што е што ..мислам дај.....
А за страв дека имаат за корпа тоа стои..Не се доволно храбри да и пријдат или не ги интересира убава девојка пошто им е недостижна и неможат да ја контролираат можда..Сеедно..
Ти колку другарки имаш ?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Што сакаш да кажеш?...Зарем е битно....
Сака да каже дека ти си веројатно со мал број другарки и се тешиш дека тоа е зошто си убава и ти љубоморат. :)
Можеби си едноставно само-опседната / такозвано дигната, ама ќе ти помине штом сфатиш дека не вреди ... што ќе ти е тој став? :)
Препотентен однос можам да почитувам само кај луѓе што се осмелиле да направат или направиле нешто за кое бил потребен труд и/или храброст. Убавината ја имаш и така и така. Некој се родил убав, некој полу-убав, некој грд. Не можеш да се опседнуваш со нешто што си го добила, на рандом. :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Па ок, муабетот ми беше не сум јас тема овде..Анализи за мене и мој приватен живот не е за на форум, колку имам другарки и години дали сум убава не сум ..тие информации не ги споделувам овде сори..имам граница до кај сакам да споделам..како и сите вие ...
А да се вратите убаво на темата :) А таа е да ве потсетам Како да започнеш разговор со девојка прв пат...;) А не Кукличка и нејзините другарки;)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Сака да каже дека ти си веројатно со мал број другарки и се тешиш дека тоа е зошто си убава и ти љубоморат. :)
Можеби си едноставно само-опседната / такозвано дигната, ама ќе ти помине штом сфатиш дека не вреди ... што ќе ти е тој став? :)
Препотентен однос можам да почитувам само кај луѓе што се осмелиле да направат или направиле нешто за кое бил потребен труд и/или храброст. Убавината ја имаш и така и така. Некој се родил убав, некој полу-убав, некој грд. Не можеш да се опседнуваш со нешто што си го добила, на рандом. :)
Шта чу ја без тебе...
--- надополнето: 25 септември 2013 во 19:07 ---
Па ок, муабетот ми беше не сум јас тема овде..Анализи за мене и мој приватен живот не е за на форум, колку имам другарки и години дали сум убава не сум ..тие информации не ги споделувам овде сори..имам граница до кај сакам да споделам..како и сите вие ...
А да се вратите убаво на темата :) А таа е да ве потсетам Како да започнеш разговор со девојка прв пат...;) А не Кукличка и нејзините другарки;)
Веројатно си грда, затоа ...

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Веројатно си грда, затоа ...
не лупај.
оооу јеаа :P хаха и тоа како грда ..што ќе правиш комплекси :D
--- надополнето: 25 септември 2013 во 19:11 ---
Дефинирај разубавена.
Па скролај малце поназад ..дечкото што го цитирав објасни што е тоа ;)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Па скролај малце поназад ..дечкото што го цитирав објасни што е тоа ;)
Мислиш на ова?

Сега се вработив, ослабнав, се ушмизлив до даска, насмевката ја сменив со напрчена муцка
Значи ако има повише пари е разубавена?

Ако наместо да се смее, оди со напрчена муцка е разубавена? А убава насмевка е можда главниот знак за убавина...

Ако ослабнала, иако немало потреба за тоа, па сега најверојатно личи на глушец, значи дека е разубавена?

Ако почнала да се облекува во скапа брендирана облека, иако можеби не знае да ја искомбинира како што треба па изгледа кичерајски, значи е разубавена? Да не правиме муабет дека најверојатно почнала и разголена да шета, што е крајно невкусно.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Мислиш на ова?
.
Да тој пост
Се слагам дека не е убавина ни пари ни дигнат нос ни самобендисанност...али према неговиот пост сакаше да каже дека е повеќе привлечна ..позгодна без 5 кг вишок и самобендисана повеќе али тоа е негов пост за некоја си девојка,може измислена ....не мој...;):)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ја обично на другар му викам,ако ми се свиѓа некоја девојка-Брат значи не биди пичка,кажи и дека ми се свиѓа :D

За разговор со девојка што не ја познаваш не се започнува туку-така.Неможеш ти да жена да и пријдеш од позади грб ко лав и да и шепнеш нешто на увце.Значи секоја девојка што сака да се запознае со тебе(еве пример дискотека),ќе ти даде некој знак,дури и некои разменувања на поглед се доволни.Муабетот што ќе и го почнеш не е толку битен,колку што е битна самодовербата која ја имаш,начинот на кој што збориш(да не дткаш ко некоја дунда).Мора да се понашаш ко да си најголем шизик у диското(иако не си).

Здраво дали може да се запознаеме-е ова според мене се најголемите лајна што може да ти излезат од уста,кога и се ставаш на некоја девојка.Подобро кажи и што те поебало на тикет отколку ова.

Можеш да почнеш со било која друга тема,само не со оние формалностите(која си што си од кај си како се викаш колку години имаш....)

Сепак многу е битно и девојката да ти даде до знаење дека и се допаѓаш па ти да настапиш.Пошто на каков и мангупски начин да и пријдеш ако ти не и се свиѓаш на неа ништо не правиш.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Влегува Таличниот Том во салун, гледа седум девојки како играат. Една му се допаѓа многу ама не знае како да и пријде. Конечно добива идеја: го вади пиштолот, ги упуцува останатите шест па и вика: „Зошто дамата седи сама?“ :love:

Важно е да си оригинален.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom