Oсвен коа ти како пи*е постапуеш и со leandra треба да те молиме за доаѓање у Ск
Лесно е на форум да се праиш маж, ама у реалноста ситуацијата е очајна.
офф-топик: казнени поени придржувајте се до темата!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oсвен коа ти како пи*е постапуеш и со leandra треба да те молиме за доаѓање у Ск
Лесно е на форум да се праиш маж, ама у реалноста ситуацијата е очајна.
Знаеш дека со ваквото мислење докажуваш само дека си се исплашил од 2 жени, а тие што се плашат од жени се.....ај ќе ти каже Шкорпионофф-топик: казнени поени придржувајте се до темата!
ама ем настинав ем имам некои испити за полагање, ем работа... петок сабота готова е, нема кај да бега.
шо се вадам се вадам, ама не е само настинката ви кажав и другите работи
+ многу добри совети од тука добив, знам дека ќе сака да искочиме ако не првиот, веќе вториот ден, и затоа..
ќе ви пишам викендов, не се секирајте
Ај ќе ти пишам у ПП за Филип и Кристина, или прашај го Мартин ќе ти каже . Да не ја раздвонуваме темата со приватни муабети .избричи се и не замарај!
многу се потресовте со мојава ситуација...
не ми текнува како се запознаа кики и филип, потсети меама ми текнува, еден другар ми кажа "филип се пушта на секоја втора"
а да и заборавив дека ти беше тој деца што прави
чекај бе, не ги запозна мартин?
и овие муабети се прават по пп, може да се пронајдат ликовиве![]()
Ке му се тупиш у фаца и ќе му речеш
Од прегеска те посматрам, ми стоиш како интересен лик. Би сакала да те запознаам, па за тоа и дојдов да ти се претставам. Јас сум...
И си тераш муабет со него.
Или прати му пијачка на масата каде што седи по келнерот. Нека му каже келнерот од кој му е пијачката, да покаже на кај тебе, ти крени му ја твојата чаша во знак на поздрав. Е ако не дојде типот на кај тебе, со пијачката во рака од тебе, тогаш не го бива, не знае како да се снајде во такви, да речем, малку незгодни ситуации.
Не знам дали примети, ама ова не е ЧДА.Појако, здравје...
Јак пријател имаш, неможеме со негоОва и порано сум го напишал на форумов, но беше во скроз друга тема. Еден мој пријател, кој има спиено со повеќе жени отколку што повеќето овде имаат видено во животот, користеше еден единствен пристап:
Јас тебе ќе те ебам вечерва.
![]()
користеше еден единствен пристап:
![]()
Ова и порано сум го напишал на форумов, но беше во скроз друга тема. Еден мој пријател, кој има спиено со повеќе жени отколку што повеќето овде имаат видено во животот, користеше еден единствен пристап:
![]()
Прашај го пријател ти дали успева ова на интернет. Сега засега немам успех а сакав да скратам од маките.