Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Oсвен коа ти како пи*е постапуеш и со leandra треба да те молиме за доаѓање у Ск :pos:
Лесно е на форум да се праиш маж, ама у реалноста ситуацијата е очајна.
офф-топик: казнени поени придржувајте се до темата!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
офф-топик: казнени поени придржувајте се до темата!
Знаеш дека со ваквото мислење докажуваш само дека си се исплашил од 2 жени, а тие што се плашат од жени се.....ај ќе ти каже Шкорпион :icon_lol::icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
ама ем настинав ем имам некои испити за полагање, ем работа... петок сабота готова е, нема кај да бега.
Да не ти се размрсулавени прстите од настинката, па не можеш да и пишеш? :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
шо се вадам се вадам, ама не е само настинката ви кажав и другите работи
+ многу добри совети од тука добив, знам дека ќе сака да искочиме ако не првиот, веќе вториот ден, и затоа.. :D

ќе ви пишам викендов, не се секирајте

N

NikolaMKD91

Гостин
шо се вадам се вадам, ама не е само настинката ви кажав и другите работи
+ многу добри совети од тука добив, знам дека ќе сака да искочиме ако не првиот, веќе вториот ден, и затоа.. :D

ќе ви пишам викендов, не се секирајте
Чоек ме нервираш, прееска кога те видов требаше да застанам и да ти стегнам една заушка. xD Не се пекмези пиши и на таа, и така нема што да изгубиш. Ќе ме изнервираш ќе ти го хакнам ФБ - тo и место тебе ќе и пишам !!! Аман више !!! Ти текнува Филип и Кристина како се запознаа ?? Епа што онда ... јас до сега на таа и дете ќе и направев . :pos:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
избричи се и не замарај!

многу се потресовте со мојава ситуација...

не ми текнува како се запознаа кики и филип, потсети ме :D ама ми текнува, еден другар ми кажа "филип се пушта на секоја втора"
а да и заборавив дека ти беше тој деца што прави :D

чекај бе, не ги запозна мартин?
и овие муабети се прават по пп, може да се пронајдат ликовиве :D

N

NikolaMKD91

Гостин
избричи се и не замарај!

многу се потресовте со мојава ситуација...

не ми текнува како се запознаа кики и филип, потсети ме :D ама ми текнува, еден другар ми кажа "филип се пушта на секоја втора"
а да и заборавив дека ти беше тој деца што прави :D

чекај бе, не ги запозна мартин?
и овие муабети се прават по пп, може да се пронајдат ликовиве :D
Ај ќе ти пишам у ПП за Филип и Кристина, или прашај го Мартин ќе ти каже . Да не ја раздвонуваме темата со приватни муабети . ;)
И бтв, не ми спомнувај деца пред година ипол за тоа глава у ѕид лупав . :pos: Добро што тогаш немав акаунт, да ви се жалам за мои проблеми . :D

АЈде човек, ако ти е проблем да и почнеш муабет пред монитор, како ли ќе ти биде у живо кога ќе седнете . Со лесно ;)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Океј, да се задржиме на темава, а не на ситуацијата на Анон.
Избришав 15 мислења. dobro poznat, нареден коментар од типот на: „прдни му“ на форумов ти носи перманентен бан. Да сум на твое место, би се подзамислил што ќе искоментирам следно.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ке му се тупиш у фаца и ќе му речеш
Од прегеска те посматрам, ми стоиш како интересен лик. Би сакала да те запознаам, па за тоа и дојдов да ти се претставам. Јас сум...
И си тераш муабет со него.

Или прати му пијачка на масата каде што седи по келнерот. Нека му каже келнерот од кој му е пијачката, да покаже на кај тебе, ти крени му ја твојата чаша во знак на поздрав. Е ако не дојде типот на кај тебе, со пијачката во рака од тебе, тогаш не го бива, не знае како да се снајде во такви, да речем, малку незгодни ситуации.
Болдот е таман.(y)

Пијачка не. Така ќе видат сите дека му се пушташ и машки ко машки, може да го заебаваат и да почнаат да тераат сеир, и ништо да не биде од работата.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ова и порано сум го напишал на форумов, но беше во скроз друга тема. Еден мој пријател, кој има спиено со повеќе жени отколку што повеќето овде имаат видено во животот, користеше еден единствен пристап:

Јас тебе ќе те ебам вечерва.

:)

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Ова и порано сум го напишал на форумов, но беше во скроз друга тема. Еден мој пријател, кој има спиено со повеќе жени отколку што повеќето овде имаат видено во животот, користеше еден единствен пристап:

Јак пријател имаш, неможеме со него :)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
користеше еден единствен пристап:

:cuc:
Ова е најдобриот пост во цел форум (најсериозно мислам, не тролам). И пристапов важи буквално за секоја работа во животот.

Член од
28 март 2009
Мислења
22
Поени од реакции
38

Прашај го пријател ти дали успева ова на интернет. Сега засега немам успех а сакав да скратам од маките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom