Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Не како што ќе кажам јас туку како што е! Знаеш ли ти да признаеш кога грешиш или до толку си инат. Не ми се верува дека уште го убедувам у нешто што е општо познатоКако кажеш ти така, у реду е.
Целава тема ти е неточна. Се мачиш затоа што сам си го направил проблемов и сам си го влечеш со години. Го правиш ли ова идиотско чистење со Ccleaner и сите чекори што си ги пишал на темава после секој апдејт на хром од ново? Кажи ми само дали ги правиш со да или не?Прекини да спамираш и да ја труеш темава, трол. Со овој проблем се мачам со години, ти ќе ми кажеш како е или како било. Ти кажав дека кај некои се враќа на флеш, БЕЗ РАЗЛИКА ШТО СИ НАМЕСТИЛ ИЛИ Е ДИФОЛТ. Има багови на Youtube, а некои видеа воопшто не работат во флеш!
Прекини да ме замараш, нели го гледаш скриншотот горе? како ќе го објасниш тоа, о ти мудрецу?
Кажи да или не? Сигурен сум дека одговорот е ДА, затоа и неќеш да одговориш. Неам ни ја што повеќе да зборам со тебе на темава. Само продолжи да ги правиш истиве глупости али немој други да лажеш барем.Доста е дискусија со тебе.
На Internet Explorer и 2те ги отвара со HTML5@sneui
На Chrome, default е HTML5, но има случаеви кога видеото не може да се отвори во HTML5, и автоматски Chrome-от те префрла на Flash Player.
Имам Windows 7:
- ОВА видео од старт го отвора во HTML5
- ОВА видео од старт го отвора во Flash Player
На Mozilla, default e Flash Player. За да не комплицираш многу со бришење флешови, чистење регистри, инсталирање плагини и тн., доволно е да го направиш следново:
Tools - Add-ons - Plugins - на Shockwave Flash му правиш Never Activate
А за Јава какво мислење имаш?Не си у право, исправи си ја грешката, не шири дезинформации, не ми се верува дека и покрај тоа што цел свет знае дека дифолт на најновите верзии со месеци веќе е хтмл он се убедува со мене дека е флеш.
Ја ти давам линкови http://techdows.com/2014/05/google-makes-html5-player-default-for-playing-videos-on-youtube-in-chrome.html сам да видиш и ти кажувам како е кај мене без апсолутно никакви екстензии и мењање на сетинзи он ми вика со член од форумот праел муабет. Епа членот ако користи win xp со мозила од 99 година тогаш можно е. И променава е уште од мај 2014, ти темава ја отвараш крајот на септември![]()
Хахах следење? изгледа повеќе корисници тука имаат проблем со разбирање на основна пишана форма. Објаснив 273 пати дека понекогаш видеата се префрлаат во флеш, или HTML5 воопшто не е активен, незнам зошто мислите дека некој измислува топла вода или создава теми онака, за да го "следат"@sneui Зошто толку се напна? Psyside ја отвори темава со доста долг пост за користење на HTML5 на YouTube, јас пишав како тоа може истото да се направи со 2 клика, еве сега ти пишуваш дека HTML5 е активиран по дефолт на Google Chrome...
Но зошто се трудиш да го исправаш Psyside? Ако има луѓе што го следат него дури и кога би им кажал да направат формат на C drive - let it be. Ниту ти, ниту јас губиме. Туку тие што го слушаат него.
Бегам од нејзе како од 16 годишниА за Јава какво мислење имаш?![]()