- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 12
Не е моја, мп3 симната, мкд народни само две.. Порано можеше да се ставаTвоја е музиката или не?
Не е моја, мп3 симната, мкд народни само две.. Порано можеше да се ставаTвоја е музиката или не?
Сега веќе не може.Не е моја, мп3 симната, мкд народни само две.. Порано можеше да се става
Од кога не сум сретнал некој кој го користи Audacity. ТОП програмче
Види дали Adobe Flash Player ти е апдејтиран до најновата верзија зошто Youtube ако не се лажам уште е на Флеш.Aj некој помош. кога гледам видеа на youtube oд време на време ваква слика се праи.![]()
Пробелмов само на youtube го имам. Другите страни за видеа не.
Ne e, i jas sabajlevo imam ist problem.Можда малце офтопик е прашањево али темава ми изгледаше како најсоодветна, да не има некој друг проблеми со лентата за подесување звук на плеерот? Не можам асално да го подесам звукот стално бега лево-десно, а знае и само од себе да се појача. Пробано со различни браусери, исчистен кеш итн. ама ништо, па најверојатно не е до мене.
Јас уште од вчера имам проблем. Ноќта почна, преку ден беше се океј.Можда малце офтопик е прашањево али темава ми изгледаше како најсоодветна, да не има некој друг проблеми со лентата за подесување звук на плеерот? Не можам асално да го подесам звукот стално бега лево-десно, а знае и само од себе да се појача. Пробано со различни браусери, исчистен кеш итн. ама ништо, па најверојатно не е до мене.