Како да ги решите проблемите со Youtube

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не е моја, мп3 симната, мкд народни само две.. Порано можеше да се става
Сега веќе не може.

Или требаш да добиеш согласност од изведувачите, или издавачката куќа, или да создадеш своја музика која ќе ја ставиш таму. Мислам и дека Youtube нуди избор на музика за секаква употреба која не подлежи на copyright закони бидејќи или ги нема или самиот Youtube ги покрива. Не ми текнува само каде се бараше тоа (доколку сакаш да ја смениш музиката за да ти одобрат аудио). Можеш да прашаш во техничка подршка/Youtube форумите.

ЕДИТ: Еден вид "Youtube" професија е создавање на музика за влогери и друг вид видео проекти на Youtube. Можеш да видиш кој се занимава со тоа, и истиот може да ти создаде воведна/одјавна/тематска/филер музичка шпица според твои критериуми/барања. Се плаќа некоја ситна пара и музиката станува твој copyright се додека спомнеш во видеата каде е употребувана од кого е направена музиката, негде таму во 'About' секцијата. Повеќето влогери кои имаат воведна музичка шпица на тој начин им е направена.

Последно уредено:
Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
Фала, не се бавам професионално ама во секој случај и лоши се тие фрии нивните, имав видео само со две песни во позадина ама тоа е

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
мала помош...аплаудирам предходно направено видео а во позадина одат неколку нумери на музика односно вметнат во него,сега јутуб ми го мутирал гласот требало копирајд да е музиката е како да ги направам да не се копирајд
Инсталирај Audacity и промени pitch на песните.

C

Castiel

Гостин
Aj некој помош. кога гледам видеа на youtube oд време на време ваква слика се праи.

Пробелмов само на youtube го имам. Другите страни за видеа не.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aj некој помош. кога гледам видеа на youtube oд време на време ваква слика се праи.

Пробелмов само на youtube го имам. Другите страни за видеа не.
Види дали Adobe Flash Player ти е апдејтиран до најновата верзија зошто Youtube ако не се лажам уште е на Флеш.

Ако ова е океј, тогаш мислам дека полека и доаѓа крајот на графичката. Има еден стар трик за да извадиш уште некој месец од неа. Ќе ја откачиш од лежиштето, ќе ги отстраниш сите пластични делови од неа (ако ги има) и ќе ја испечеш во рерна. Еве упатство како се прави тоа, ќе се прелемат олабавените делови. http://lifehacker.com/5823227/save-dying-video-cards-with-a-quick-bake-in-the-oven
Само пази да не го испечеш процесорот :icon_lol:

Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
vo rerna??hihihihhihi....so letkom zalemi gi site delovi....najubo nova graficka,koj tip ti e grafickata

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Можда малце офтопик е прашањево али темава ми изгледаше како најсоодветна, да не има некој друг проблеми со лентата за подесување звук на плеерот? Не можам асално да го подесам звукот стално бега лево-десно, а знае и само од себе да се појача. Пробано со различни браусери, исчистен кеш итн. ама ништо, па најверојатно не е до мене.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можда малце офтопик е прашањево али темава ми изгледаше како најсоодветна, да не има некој друг проблеми со лентата за подесување звук на плеерот? Не можам асално да го подесам звукот стално бега лево-десно, а знае и само од себе да се појача. Пробано со различни браусери, исчистен кеш итн. ама ништо, па најверојатно не е до мене.
Ne e, i jas sabajlevo imam ist problem.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас уште од вчера имам проблем. Ноќта почна, преку ден беше се океј.

Може да е резултати од некои апгрејди ако правеле.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Сега пуштив на неколку видеа средено е, ваљда нема пак да се јави ептен нервира :D

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Poslednive denovi videava na YouTube preku mobileb se matni a porano bea pojasni,odbrav i najaka rezolucija nema promeni.

Kajgana Shop

На врв Bottom