Како да ви го освојат срцето?

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Паѓам на високи и слаби со насмевка од која можам да летнам... лооол:D Добро физичкиот изглед не ми е пресуден. Важно ми е да биде искрен со мене, да има смисла за хумор, да има "муабет" во него... Таков би ми го освоил срцето :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
MeToNo1[MkD] напиша:
Некоја типка со црна коса , боја на кожата како чоколадо ако може , мм убава насмевка , да биде добра , друго незнам
Ova me potseka na nekoj :vozbud:

Btw, vo posledno vreme pagam na plavusi i na nivnite sini oci :S

С

Сатори

Гостин
Dark Angel напиша:
Јас и со закон ако треба ќе докажам дека Лејди Сатори лаже во случајов.
:smir: Ноу лутиш бејби, али кај тебе првиот впечаток е многу битен и сама си го имаш признаено тоа.
Па јебига тоа и сакав да кажам, не сум за освојување.
Те гледам и ми се свиѓаш, ако од прва не паднам на тебе...џабе е се!

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
da e smeg so sredno dolga kosa so kafevi oci povisok od mene da me svaka i da znae so tocno koj zbor da me osvoi da e farer ama ne da e nekoja puvaza da igra fudbal i taka

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ке се цитирам на темава.... Само со добра душа и мала откачена жичка во глава и постојано да се смее :)
И да има шишки на косата :) Ах за тој детаљ сум покорен на колена

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Intelegencija (seriozna intelegencija e vo prashanje), ne podla, otvorena kon mene, iskrena, hrabra, (interesna?).
Izgled: skromno simpatichna, nejkam gradski pichici, preku ,,, mi e od takvi, ne vredat za pogled.
Izgledot e sekundaren faktor. No i toj e presuden, nejkam mashki, got it?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
МЛ 500
Црна Американ Ехпрес

Член од
6 јуни 2007
Мислења
43
Поени од реакции
1
Да се освои срцето треба многу појќе од пари. Среката со пари не се купва ама и без пари не го бидва. Зато бидете здрави и живи и појке секс.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
33
Поени од реакции
0
Карактерот на прво место,да знае како да се однесува со женско,а не како оние кабадајчарине убави,сите трчаат по нив,а кога ке отворат уста не знаат еден збор да проговорат,се што ке кажат ке те излажат,ке почнат да се фалат.И секако добра насмевка може да ме освои .

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Да знае да лажи, искрен, расположен најголем дел од времето(насмеан), да знае да поштова, слободен, да чита меѓу редови, снаодлив друго не ми текнува.
Ќе заборавев хигиеничар обавезно :)

N

NeMiRnA

Гостин
Inteligentna drskost na simpaticen nacin,provokator,umetnicka dusa,no sepak cvrstina vo karakterot,nekoj koj emocionalno bi me vrzal za sebe...a ne samo povrsno so kogo bi se ljubakala i celo vreme bezsodrzinski muabeti od tipot:te sakam,pa i jas tebe te sakam,denes ova praev,tri pati kivnav...hmmm svasta...Megutooooaaaa ova mora da mi go pokaze od prva,ima i isklucoci ama sepak tie isklucoci traat kratko(mislam kratka e vrskata).Sakam momci sto ubavo izgledaat,pa koj nesaka ubavi luge,ma da uopste ne mi e presudno.Uuuuuf kako mi se kreva pritisokot i mi vrie krvta koga pocnuva igra na zborovi,filozofii,nadmudruvanje,drskost,a sepak ti ide da go gusnes...

Kajgana Shop

На врв Bottom