Како да ви го освојат срцето?

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
vaka eden moj spvet do maskite moze ne i kazuvajte na zenskata deka ja sakate se dodeka ne go pocuvstvuvate toa od nejzina strana. oti posle taa ke se zeza so vas i vie samo ke ostanete povredeni. igrajte toplo- ladno poveke ke ja zadrzite

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Site moi bivsi se razlicni...plavi ili crni,toa mi e seedno.Mnogu sakam da imaat cvrsto telo,a ne da se nekoi premnogu slabi i meki i koga ke gi gusnes da mislis deka zensko guskas ili da se debeli ne daj boze,pa da ne mozes ni da gi gusnis:nenene: .Znaci cvrsto telo,ama ne ni epten da e nabildan,samo cvrst.Fizicki mora da e ubav,toa normalno.Mora da ima sarm,da se znae dobro da se oblekuva.I mene mnogu mi se dopaga koga toj e poinakov od drugite...Koga se odvojuva kako poseben i porazlicen od drugite,na bilo koj nacin, vednas mi privlekuva vnimanie...

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Паѓам на искрени и комуникативни типови. Кога некој своите чувства и душа ги споделува со сите, тогаш што би се случило кога сета душа би ми ја предал мене?

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
go zanemaruvam tuka fizickiot izgled zatoa sto se podrrazbira deka za da me privlece nekoj pred se treba da ima na nego nesto sto ke mi ostavi dobar vpecatok na prv pogled.e sega ona drugoto...me privlekuva neznosta vo negovata dusa..zastitnickiot duh..i pred se tolerantnosta...znaci ne da bide papucar koj sto ke polzi po mene.tuku koga mi e tesko da znae da kaze barem eden zbor ama da vredi,da znae da me ustesi,da me zastiti.i pred se iskrenost..mrazam koga nekoj se folira deka e nekoj i nesto a ustvari e nisto.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Како? Е како стана де?
Прашање на кое и ден денес не ми е познат одговорот. После толку години. Разбирањето и човечкото во партнерот изгледа ми го освоија срцето. Тоа што се прифативме како такви. Трето нема. Тоа е.
офф:
Ви текнува во „Ми нисмо анџели“ првиот дел, како женската му освои срцето на Никола Којо? Не?
Му подари ламела за Ајкулата (Citroen DS):pos2:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Колку почуден толку попривлечен, не дека не можам да ги поднесам другите ама :toe:
Ова важи за сите

Член од
30 јули 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Mnogu sakam da imaat cvrsto telo,a ne da se nekoi premnogu slabi i meki i koga ke gi gusnes da mislis deka zensko guskas ili da se debeli ne daj boze,pa da ne mozes ni da gi gusnis:nenene: .Znaci cvrsto telo,ama ne ni epten da e nabildan,samo cvrst.

E tuka si vo pravo. Toa e veke nesto :) a vo vrska so karakterot...pa da e komunikativen, so smisla za humor, i da ima muabet ( zaednicki temi) a ne samo da si zastani i da ceka jas da pocnam, jas da prodolzam i pak jas da zavrsam. Znaci i kreativnosta da bide na povrsina. Mnogu baram neli?:tapp:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
сакам девојката да може да ме воодушеви со ставовите и размислувањата!да биде комуникативна(да може да ти направи муабет)!да знае да се однесува како девојка,а не како кокошка!и најбитното е да и бидат интересни и да се смее на моите зафрканции(ако не ми го разбира хуморот-заеби)!
би требало да биде оригинална,може на моменти чудна и во секој случај многу многу опуштена!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
dejan_k напиша:
и најбитното е да и бидат интересни и да се смее на моите зафрканции(ако не ми го разбира хуморот-заеби)!
Офф:А ако имаш заебан и неподнослив хумор шо праиме тогаш-одма проблем

Него јас паѓам на цури кои изгледаат убаво,сум кажал дека физичката убавина ми е исто така битна како и онаа внатрешната,и на цури во кои има повеќе од два реда муабет

Член од
30 јули 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Tocno deka i fizickiot izgled igra bitna uloga zatoa sto da se zainteresiras da doznaes necij karakter mora prvo nesto fizicki da te privlece. Ama sepak e biten i karaterot i muabetot. Ne bi mozela da padnam na nekoe jako tipce sto ne znae dva reda muabet da naprave...togas dzabe mu e fizickata ubavina

Член од
1 август 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Најпрво треба физички да ми се бендиса онака симпатичен да биди, не мора да е Бред Пит ама сепак тоа би ме натерало да посакам подобро да се запознаам со него (иако не било секогаш случај... можно е на почетокот воопшто да ми нема "паднато" во очи, туку после одредено време дружење да сфатам дека ми е симпатичен :)). Е после то, за вистински да ми го освои срцето треба да има салам карактер т.е. да знај како да се однесува со женско, да не биди срамежлив (да биди комуникативен, да лежи муабет во него), да знај да сака, да биди искрен и по можност да е романтичен :pipi:. Едноставно да има харизма :wub:

Многу барам ?! :raz:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne znam dali nekogas ke znam da odgovoram na ova prasanja.
Ne znam i dali postoi nesto sto moze nekoj da napravi za da osvoi necie srce.Naseto srce samo izbira,najverovatno.A protiv nekoi raboti nie ne mozeme,kako na primer protiv ljubovta.
Zaludno e kolku i da se trudi nekoj da ne osvoi ako naseto srce veke pripaga na drug.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
heheh obozavam maski o smisla za humor, custvitelni ( ne premnogu) koi ne se konzervativni i se so sloboden duh... da mi odi muabetot i da imame slicni interesi iako ponekogas sprotivnostite se privlekuvaat.

Fizickiot izgled mi e biten ali ne e presuden... obozavam maski so svetla kosa i svetli oci iako se zagleduvam i vo crni so temen ten...

Edinstveno na sto ke padnam ama 100% e da dojde i v lice da mi kaze te sakam... ee ima da go pocituvam cel zivot. Ali pred se... DZENTELMEN i vecen ROMSNTICAR!!

Kajgana Shop

На врв Bottom