Како ги замислувате фаците од форумов?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Како ги замислувате глафните фаци од форумов....значи немора да значи реално...туку нивната моќ во сооднос со нивните карактери!

На пример...

Мистичен коа станува на сабајле...мава 3 живи јајца...праи 20 круга со чоперот околу зграда...и после така искулиран седнува на пц-то...уклучува форум...(лозинка нема за админите туку им ја скенира пц-то рожницата на окото)...и почнува да банира се шо нејќе да претрча да му купи бурек!

Тучкест....оди по улица...и на сите им мава заушки...кој ќе одбие,му мава клоца и го праќа по казна да му праи resize на албумот со 10.000 слики шо ги сликал доека бил у WC!

Ај темава е малце за да се види креативноста и да се насмееме еднаш и на сметка на главните фаци од форумов...ама без вулгаризирање на физички или било какви карактеристики!
:smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Незнам за главниве ама јас ова го правам сабајле пред да уклучам кгн.

Станувам си мијам заби со бодликава жица, одам до центар на Охридско, гњурам до доле, правам 10 чучњеви, ме фаќа грч, НЕ ПАНИЧАМ, се враќам назад, одам до Астра, пукам ол ин на десетката на рулет, добивам 32пута, си зимам пари, НЕ СЕ ЛАКОМАМ, се враќам дома и пуштам компјуторо.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Aј без дискрминирање ?!

Не озбилно, би можело билокој член.

Пример ateist.
Се качува од гаражата која спие, кај родител/роднина со кој живее иако е 25.
Моли, плачи, кења за 100 денари. Му ги даваат. Трча до библиотека. Изнајмува библија.
Залетан до книжара. Копира неколку листа, и ги постира овде до секој интерпункциски знак.

Не му даваат пари за принтер. :eek:jea:

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
Aј без дискрминирање ?!

Пример ateist.
Моли, плачи, кења за 100 денари. Му ги даваат. Трча до библиотека. Изнајмува библија.
Залетан до книжара. Копира неколку листа, и ги постира овде до секој интерпункциски знак.

aма сигурно може да се врака дома коа време сака он

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Aј без дискрминирање ?!

Пример ateist.

Еј, we want more of this :vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Како ги замислувате глафните фаци од форумов....значи немора да значи реално...туку нивната моќ во сооднос со нивните карактери!

На пример...

Мистичен коа станува на сабајле...мава 3 живи јајца...праи 20 круга со чоперот околу зграда...и после така искулиран седнува на пц-то...уклучува форум...(лозинка нема за админите туку им ја скенира пц-то рожницата на окото)...и почнува да банира се шо нејќе да претрча да му купи бурек!

Тучкест....оди по улица...и на сите им мава заушки...кој ќе одбие,му мава клоца и го праќа по казна да му праи resize на албумот со 10.000 слики шо ги сликал доека бил у WC!

Ај темава е малце за да се види креативноста и да се насмееме еднаш и на сметка на главните фаци од форумов...ама без вулгаризирање на физички или било какви карактеристики!
:smir:
Абе јес да сум чентоец али не маам заушки, ластици мавам :)

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Aј без дискрминирање ?!

Пример ateist.

И додава многу точки помеѓу редови за да не познајме дека е копи/пејст :)

No offence ateist :smir:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Kхм, колку е сатот?
23:22.
Време е за воскресвење стари теми. Ајде креативни луѓе! :vozbud:Знам дек ве имат.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Саам да ми кажат сите шо не ме знаат лично каов ме замислуваат XD
Крејзи ин лав ме замислувала со дупки у фаца, оу јеааа!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Саам да ми кажат сите шо не ме знаат лично каов ме замислуваат XD
Крејзи ин лав ме замислувала со дупки у фаца, оу јеааа!
Ко многу висок металец (евентуално сатанист) од 20 години, со долга црна и мрсна коса.
Озбилно.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас ada ја замислував ко средно висока (над 175 that is), со долга црна коса со кадрици, и со нон стоп запалена цигара дур карат некого.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ко многу висок металец (евентуално сатанист) од 20 години, со долга црна и мрсна коса.
Озбилно.
:pos:
Така ме замислуваше, или така ме замислуваш? Со оглед дека се иаме видено :pos:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Jaс пред да те запознам те замислував ко чоече со црно емо косиче, онакво со шифче, по можност мрсен, смрден и неизмиен.:pipi:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Jaс пред да те запознам те замислував ко чоече со црно емо косиче, онакво со шифче, по можност мрсен, смрден и неизмиен.:pipi:
:pos: :pos:
Жими се се смеам на глас и им се радувам на коментариве XDDD <333333

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јас ada ја замислував ко средно висока (над 175 that is), со долга црна коса со кадрици, и со нон стоп запалена цигара дур карат некого.
Ја кога се зачленив и кога увидов дека ми бришеш многу постови во фудбал те замишљав како некој нафуран фудбалер кој се внел у филм дека е најдобар на цел свет, висок, убаво граден со коцкици на стомак ко италијанскине фудбалери, педерчињана :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom