Како ги замислувате фаците од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Како ги замислувате глафните фаци од форумов....значи немора да значи реално...туку нивната моќ во сооднос со нивните карактери!

На пример...

Мистичен коа станува на сабајле...мава 3 живи јајца...праи 20 круга со чоперот околу зграда...и после така искулиран седнува на пц-то...уклучува форум...(лозинка нема за админите туку им ја скенира пц-то рожницата на окото)...и почнува да банира се шо нејќе да претрча да му купи бурек!

Тучкест....оди по улица...и на сите им мава заушки...кој ќе одбие,му мава клоца и го праќа по казна да му праи resize на албумот со 10.000 слики шо ги сликал доека бил у WC!

Ај темава е малце за да се види креативноста и да се насмееме еднаш и на сметка на главните фаци од форумов...ама без вулгаризирање на физички или било какви карактеристики!
:smir:

Незнам за главниве ама јас ова го правам сабајле пред да уклучам кгн.

Станувам си мијам заби со бодликава жица, одам до центар на Охридско, гњурам до доле, правам 10 чучњеви, ме фаќа грч, НЕ ПАНИЧАМ, се враќам назад, одам до Астра, пукам ол ин на десетката на рулет, добивам 32пута, си зимам пари, НЕ СЕ ЛАКОМАМ, се враќам дома и пуштам компјуторо.

Aј без дискрминирање ?!

Не озбилно, би можело билокој член.

Пример ateist.
Се качува од гаражата која спие, кај родител/роднина со кој живее иако е 25.
Моли, плачи, кења за 100 денари. Му ги даваат. Трча до библиотека. Изнајмува библија.
Залетан до книжара. Копира неколку листа, и ги постира овде до секој интерпункциски знак.

Не му даваат пари за принтер. :ojea:

Aј без дискрминирање ?!

Пример ateist.
Моли, плачи, кења за 100 денари. Му ги даваат. Трча до библиотека. Изнајмува библија.
Залетан до книжара. Копира неколку листа, и ги постира овде до секој интерпункциски знак.

aма сигурно може да се врака дома коа време сака он

Aј без дискрминирање ?!

Пример ateist.

Еј, we want more of this :vozbud:

Како ги замислувате глафните фаци од форумов....значи немора да значи реално...туку нивната моќ во сооднос со нивните карактери!

На пример...

Мистичен коа станува на сабајле...мава 3 живи јајца...праи 20 круга со чоперот околу зграда...и после така искулиран седнува на пц-то...уклучува форум...(лозинка нема за админите туку им ја скенира пц-то рожницата на окото)...и почнува да банира се шо нејќе да претрча да му купи бурек!

Тучкест....оди по улица...и на сите им мава заушки...кој ќе одбие,му мава клоца и го праќа по казна да му праи resize на албумот со 10.000 слики шо ги сликал доека бил у WC!

Ај темава е малце за да се види креативноста и да се насмееме еднаш и на сметка на главните фаци од форумов...ама без вулгаризирање на физички или било какви карактеристики!
:smir:

Абе јес да сум чентоец али не маам заушки, ластици мавам :)

Aј без дискрминирање ?!

Пример ateist.

И додава многу точки помеѓу редови за да не познајме дека е копи/пејст :)

No offence ateist :smir:

Kхм, колку е сатот?
23:22.
Време е за воскресвење стари теми. Ајде креативни луѓе! :vozbud:Знам дек ве имат.

Саам да ми кажат сите шо не ме знаат лично каов ме замислуваат XD
Крејзи ин лав ме замислувала со дупки у фаца, оу јеааа!

Саам да ми кажат сите шо не ме знаат лично каов ме замислуваат XD
Крејзи ин лав ме замислувала со дупки у фаца, оу јеааа!
Ко многу висок металец (евентуално сатанист) од 20 години, со долга црна и мрсна коса.
Озбилно.

Јас ada ја замислував ко средно висока (над 175 that is), со долга црна коса со кадрици, и со нон стоп запалена цигара дур карат некого.

Ко многу висок металец (евентуално сатанист) од 20 години, со долга црна и мрсна коса.
Озбилно.

:pos:
Така ме замислуваше, или така ме замислуваш? Со оглед дека се иаме видено :pos:

Jaс пред да те запознам те замислував ко чоече со црно емо косиче, онакво со шифче, по можност мрсен, смрден и неизмиен.:pipi:

Jaс пред да те запознам те замислував ко чоече со црно емо косиче, онакво со шифче, по можност мрсен, смрден и неизмиен.:pipi:

:pos: :pos:
Жими се се смеам на глас и им се радувам на коментариве XDDD <333333

Јас ada ја замислував ко средно висока (над 175 that is), со долга црна коса со кадрици, и со нон стоп запалена цигара дур карат некого.

Ја кога се зачленив и кога увидов дека ми бришеш многу постови во фудбал те замишљав како некој нафуран фудбалер кој се внел у филм дека е најдобар на цел свет, висок, убаво граден со коцкици на стомак ко италијанскине фудбалери, педерчињана :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom