Goddess of Chaos
Nixe Nox
- Член од
- 16 август 2005
- Мислења
- 6.250
- Поени од реакции
- 229
Ја ништо не си претставувам...ме учеле дека ако бидам добра ќе оам у рајот а ако бидам лоша у пеколот...:icon_conf
се сложувам со Acid...Acid напиша:Си ги замислувам како што ни ги презентирале преку филмовите, книгите... А дали постојат, незнам.
Da se e ok ali barem kazi vo glavata kakva ti e zamislata da si vo pekol i da si vo raj.Goddess of Chaos напиша:Ја ништо не си претставувам...ме учеле дека ако бидам добра ќе оам у рајот а ако бидам лоша у пеколот...:icon_conf
Пријателе, јас ум веќе таму. Слободен како птица. Дали уживам? Не знам. Види самиот во http://nearen.blogspot.com или http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=2582&page=4. Барај го Коцкар. Јас сум тој, коцкам судбини, иако својата не можам колку и да се обидувам. Бог е жена, здодевно е во рајот. Жешко е во пеколот. Неснослива врелина, но и за оној кој знае, има барем одвреме навреме забава. Фрли рипче, фати крапче, фрли зад себе за да најдеш пред себе. Жртвувај за да добиеш.Андроник напиша:Ако пеколот е се за рокенрол, жени, пријатели, вино, пиво и ракија, јас одам таму и тоа со трчање.
The_Grim напиша:Da se e ok ali barem kazi vo glavata kakva ti e zamislata da si vo pekol i da si vo raj.
i ne znam zosto site tolku mnogu go preziraat pekolot a tolku mnogu gosakaat rajot? I na dvete mesta e na svoj nacin ubavo(ako moze da se kaze taka) na primer ako vo zivotot si bil anarhisticno raspolozen poveke bi ti se dopagalo vo pekolot otkolku vo beskonecnata harmonija vo rajot. bar jas taka mislam i znam od licno iskustvo.mislam vo rajot tesko deka nekogas ke mozes da stanes ANGEL ili MESSENGER OF GOD ali u pekolot ako bides dobar(los) bi mozelo da stanes demon so neograniceni moki i da sees strav i trepet. znam deka mnogu JADAM ali......sta je tu je.!
The_Grim напиша:Ako e veke taka I rajot pretstavuva izopacenost vo ocite na pekolot a pekolot pretstavuva izopacenost vo ocite na rajot. znaci kaj i da idam (ako idam) pak ke sum vo izopacen svet.