Како возвраќате на лошите работи?

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Не му завидувам. Не му враќам, оти знам си има Господ на тај свет, тој ќе му врати.:)

Б

Бат Елохим

Гостин
не враќам.... што да вратам... не можам да се замарам со идиоти, мада понекогаш пиздам во себе... ама ми проаѓа. :toe:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
тоа што сум тешко злопамтило ми е една од полошите маани, и секогаш враќам, се трудам возвратениот удар да биде посилен, да вратам за предизвиканата болка, мајчесто си враќам тајно, скриено, чекам да се подзаборави па после, удар!!!!е од кога ќе вратам и сама ќе се смирам, можам да размислувам за простување!!

M

MIL

Гостин
Lele zlopamtilo sum mnogu pamtam ne zaboravam i vrakam da vo umerena doza

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
зависи колку е лошо... ако не е нешо ептен.. ке пројде онака ке си преќутам.. ама ако е бааги.. е тогаш животон пекол ке му стане

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Sekogas gledam na nekoj da ne mu napravam nisto loso, ali ako mene mi napraat loso sami ke si napraat posle, vrakam duplo vise, za da zapamtat sto napravile.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Во некои случај враќам во некои не.
Некогаш знам да затворам очи пред нешто,да го заборавам и да се однесувам како никој никогаш да не ми направил нешто лошо.Така и најчесто реагирам,не сум злопамтило.Некои личости пак многу ги сакам и иако ме повредиле неможам да им вратам.
Некогаш знам доста да се нак*рчам и само да чекам шанса да вратам и дупло појако да се одмаздам.Зависи во каков период ќе ме фатиш:smir:

Член од
12 март 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
jas za mene vikam "ne diraj lava dok spava" oti posle ke igra kalasnikov

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
зависи колку работите се лоши .. обично се воздржав како било да реагирам , ама ко ќе ми пукни филмо некогаш можам и многу гнасен да бидам за тој шо ми напрајл лошо. или поарно да кажам , си берам во мене така појќе лоши работи шо ми праеле и на крајот на еден ќе му се истурам за сите претходно

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
„ На лошото со добро се враќа.“ Не. Суеверна мисла со која воопшто не се сложувам. Ако некој ме повредил, сакам и тој/таа да осети, да види како јас сум се осеќала кога ми ја нанеле таа штета. Тоа може да биде и мала навреда, ама не е убаво, и сакам да дадам до знаење дека ми згрешиле, и дека тоа ме повредило. Па да, сакам да вратам со иста мера [ако не и пострашно :kesa:].

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Зависи колку е лошо тоа што ми го направиле пошто многу избувлив тип сум али често се воздржувам......

М

Мрак

Гостин
Да,

Како возвраќате на лошите работи?

Лесно е да се каже дека возвраќате со лошо, но не секогаш и секој може и сака да прави лоши работи.​

Ви се случило ли да премолчите некогаш? Или пак возвраќате со иста мера?​
Обично го толерирам гомното,секако ако е тоа возможно.Неможам бе да се спуштам на исто ново со тој кој ме нервира и да му се одмаздувам.Обично ваквите гомна ги бришам комплетно од мојот живот.Понекогаш ептен избувнувам!Зависи се од ситуацијата и личноста.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ми се случило да ме испровоцираат и да ме натераат да им вратам на не баш толку нежен начин. Има луѓе кои едноставно заслужуваат да ги газиш, да ги понижуваш и да им покажеш каде им е местото. Да појаснам да не ме истепате одма, има луѓе кои си дозволуваат да го рушат она што некој се трудел да го направи, што се спремни на се за да наштетат и со тоа да се издигнат над другите, е таквите луѓе го заслужуваат ова.
Од друга страна пак има луѓе кои не несвесно, од преголемата желба да се истакнат подбуцнуваат во туѓото, за таквите ми е жал.

Одмаздата никогаш не ми се допаѓала ама секогаш сум знаела како да им ги затворам устите на безобразните луѓе. Сум плачела пред моите (како што кажа Крејзи ин Лав) ама не сум покажала пред ваквите луѓе дека успеале да ме повредат.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Нели ако некој ми прај лошо не вреди да си губам време и да се замарам со такви личности , едноставно во животот се ве врти се се враќа, се се памти се се плаќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom