Кај нас си или во странство?Од октомври, во Швајцарија, поточно Женева, ќе се продава легално и специјални аптеки. Ако иде некој да купува или да шета, би требало да е блиску до железничката.
Патем пушев сега bubble kush auto. Одличен лајт хај дава![]()
Во Скопје кружи прашина.Кај нас си или во странство?
Во Скопје деновиве кружи некоја опасна индика, јас првпат после 5-6 години сум паузирал упален џ.
Побарај од Чаир ако имаш контакти, се наоѓаат и фини ствари, иако нели, за иста цена пред 2 години 3 пати повеќе се добиваше.Во Скопје кружи прашина.![]()
Претерување со било што е страшна работа, па така и со марихуаната. Не летално или страшно, секако.Во медицински цели да се користи ок ми е а вака овие што ја козумираат секојдневно, премногу ми се конфузни и slow motion, неможеш асален муабет да напраиш, една реченица пет саати ти ја џвакаат![]()
Овие што конзумираат секојдневно не дека не се информирани и едуцирани ама ете пак продужуваат, инаку јас сум за легализација затоа што психолошки гледано се што е достапно е помалку барано ако се легализира јас мислам за кратко време ќе се намали конзумацијата и ќе се користи по потреба.Претерување со било што е страшна работа, па така и со марихуаната. Не летално или страшно, секако.
Инаку од таа причина со легализација се ствара отворен маркет во кој ќе можеш да бираш меѓу врсти, па зависно од потреба да земеш индика или сатива. На тој начин и при дневно конзумирање на правите сорти, не би имал проблем со успорување или конфузност, доколку си секако едуциран.