Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата MSV
  • Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме скина долниот дел од грбот кај карлицата нагоре, и помогна не ме боли :icon_lol:. Нуспојава отепав кило наполитанки чоколадни и то, немам никакви други маки :icon_lol:.

B

Bafra

Гостин
Во Словенија коноп се продава по аптеките за медицински потреби, Хрватска кај да е и таа ќе го следи примерот, бидејќи препишуваат. После нив препишува Србија па Македонија (само ние како расипан телефон сме)
Во меѓувреме Лазарат решени се да го уништат целосно, некој сака монопол да има во снадбувањето :sneaky:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.595
Поени од реакции
1.920
Од октомври, во Швајцарија, поточно Женева, ќе се продава легално и специјални аптеки. Ако иде некој да купува или да шета, би требало да е блиску до железничката.

Патем пушев сега bubble kush auto. Одличен лајт хај дава :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Од октомври, во Швајцарија, поточно Женева, ќе се продава легално и специјални аптеки. Ако иде некој да купува или да шета, би требало да е блиску до железничката.

Патем пушев сега bubble kush auto. Одличен лајт хај дава :)
Кај нас си или во странство? :icon_lol:
Во Скопје деновиве кружи некоја опасна индика, јас првпат после 5-6 години сум паузирал упален џ.

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
Во медицински цели да се користи ок ми е а вака овие што ја козумираат секојдневно, премногу ми се конфузни и slow motion, неможеш асален муабет да напраиш, една реченица пет саати ти ја џвакаат :tapp:

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Во Скопје кружи прашина.:mad:
Побарај од Чаир ако имаш контакти, се наоѓаат и фини ствари, иако нели, за иста цена пред 2 години 3 пати повеќе се добиваше.
Во медицински цели да се користи ок ми е а вака овие што ја козумираат секојдневно, премногу ми се конфузни и slow motion, неможеш асален муабет да напраиш, една реченица пет саати ти ја џвакаат :tapp:
Претерување со било што е страшна работа, па така и со марихуаната. Не летално или страшно, секако.
Инаку од таа причина со легализација се ствара отворен маркет во кој ќе можеш да бираш меѓу врсти, па зависно од потреба да земеш индика или сатива. На тој начин и при дневно конзумирање на правите сорти, не би имал проблем со успорување или конфузност, доколку си секако едуциран.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Да не беше мариуаната не ќе имаа идеи и инспирации децата. Таа ја користат најчесто медиократски особи со просечни способности и им треба некој хемиски поттик да се осетат инспиративни или да доживеат некоја состојба на креативност.
Нешто како наочари за кратковиди или слушен апарат за наглуви. Ме марихуана не ги бива да создадат ништо интересно.
Штос е без помош на марихуана да имаш идеи инспирации откачени мисли...

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
Претерување со било што е страшна работа, па така и со марихуаната. Не летално или страшно, секако.
Инаку од таа причина со легализација се ствара отворен маркет во кој ќе можеш да бираш меѓу врсти, па зависно од потреба да земеш индика или сатива. На тој начин и при дневно конзумирање на правите сорти, не би имал проблем со успорување или конфузност, доколку си секако едуциран.
Овие што конзумираат секојдневно не дека не се информирани и едуцирани ама ете пак продужуваат, инаку јас сум за легализација затоа што психолошки гледано се што е достапно е помалку барано ако се легализира јас мислам за кратко време ќе се намали конзумацијата и ќе се користи по потреба.

Kajgana Shop

На врв Bottom