mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
БЕЗЗЗЗЗЗЗЗ
Izvini za u oko evo ti paloma (Продолжение од јавлја ми сеNikako bez kondoma svidja ti se ta aroma. ( Juice - Javlja mi se) :wink:
Без кондом ми е поубаво ама јас си знам, 15 ДЕНА и каснеше, 300та филма ми се свртеа во глава. Кога ми кажа дека и дошло бев најсреќниот човек на плантевa.
Затоа од тогаш Дурекс Тингл си користам, и немам грижи ама па 100че едно пакетче... бричење на суво ...месечно (400-500ден.) за кондоми давам.![]()
Леле богати, дај е-пошта жити све, све те мислам мањачиште, молимте дај поштата да ме разувериш, како ќе спијам вечер, смилуј се.Edit: Според постов многу ќе мислат дека сум манијачиште, ама не сум кој сака да се увери нека побара е-пошта за контакт. :salut:
Што мислиш за долги врски (и релативно години старост),дали користат кондом или дали има потреба од него?И ако има некој кој искрено изјавил оти поубаво му/и е со кондом нека прими најискрено идиотско смеење во лице од мене.
Стварно си мањак али неспособен, јас дркав (ко бев невин) по 4 пати дено минимум.А пошто сум дркал на бугарки од балканика со куртон, а без куртон го дркам секој ден по 2 пати минимум, мислам дека без куртон е боље пошо куртонот е мрсен и смрди на лаксатив.
Edit: Според постов многу ќе мислат дека сум манијачиште, ама не сум кој сака да се увери нека побара е-пошта за контакт. :salut: