Како ви е поубаво - со кондом или без?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.450
Поени од реакции
5.137
БЕЗ!!!
Само ние луѓето користиме кондом... Пуууу...

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Како е поубаво да лижеш сладолед преку прозор, или во живо, да си го чешаш увото со рукавица на рака, или без неа.:nesvest:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
I

InF3cTeD

Гостин
нормално дека БЕЗ кондомот е поубаво чувството не е истиот филинг како со кондом...ама поради тоа шо сум млад и мил ми е животов нејќам да ризикуам уште од сеа па си онадам СО кондом

Член од
2 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
2
Ako ne ja znam dovolno partnerkata SO KONDOM fala bogu ne sakam da me peee POPOT na mladi godini :D:D:D..... a eventualno ako si go znaete sekoj detal HAHA ILI AKO E NEVINA togas FEEL THE KICK ili FILL THE POWER OF THE PUSSY :vozbud::pos2::pos2::pos2::)

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Porano na Ucilishte ni odrzuvaa 4asovi za sex i sida, i edna tetka veli i so kondom i bez e isto 4uvstvoto :pos2:
Abe ajde bez kondom e poslatko.
A kondomot samo ti go stega K***T

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Неееее колку само со и без не е исто.Кој ви го кажал тоа да иде да се лечи,или ако е женско речете и ајде да пробаме на тебе па ќе ти кажеме:pos2:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
2
Леле луѓе бидете претпазливи не е само сидата и бебето има и други болести...внимавајте поготово со партнер со кој што не сте долго време...

И Во подолгите врски и пред да имате однос без кондом разговарајте за стравот од тоа,

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
А у мое време беше догаџај да се дрзнеш и да купиш, требаше трипати да свртиш околу трафика и...пак ќе те дознае цело маало. Бррр :kesa:
Е тоаш порано било него сега.

Знајш како велет: Ако не се пофалиш, исто ко да не си ебел. Ако е ко шо кажвиш, во старо време уште на неебано ве фалеле низ улица.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
heh normalno bez kondom ali posle poubavo e da si bidesh miren koa znaes deka nema dete sig nego li da treskash glava kako vikaat 5 minuti slatko cel zivot tatko...:)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Што е битно бе?! Make love not war!

:D

Се замарате со тривијални работи :kesa: (Сарказам)

Двете глави рает? Кондом.
Едната. Без...
:)))

Член од
10 ноември 2009
Мислења
50
Поени од реакции
2
Кондом никад не сум турил, осим со една медицинка кога идев па нешто имаа семинар за куртони и им дадоа едно купче, и ај сега нели кога веќе ги има на лагер дај да го натнеме, го натнав ( једва ), нејзе не и беше баш нешто посебно вика дека на голо е 10000 пути боље, мене не ми беше лошо само проблем е кога свршуем поради огромниот притисок :pipi: кој се создава кондомот лета у кров на аутото ( лада специјал). Така да тоа ми било прв и једини пут, увек сум се контролирал и што би рекол татко ми ( једини совет што сум го добил од него) А ти дојде вади га :kesa: . Но тоа траеше до пред некој месец кога цевката ја напуни шахтата и сега ............... :pos2::pos2::pos2::pos2:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Со кондом е целиот впечаток поубав, мирна глава.
Без кондом да, само ако зема пилули што кај нас е малце тешко да ги натераш да се трујат со апчињ :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom