Како би изреагирале вашите родители...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нема шанси да влезат на форумов
Татко ми слуша музика на јутуб и гледа резултати,типови за спортска итн
Мајка ми не седнува на пц некогаш исклучок игра карти еднаш месечно
Немам гајле:nesvest:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема никако да изреагира. Мајка ми комплетно знае се за мене, не би се изненадила од ниедно мое мислење, ниту пак ќе и се крене косата на глава. Плус сум и зборела за Кајгана, знае што е, како е отприлика, ама доволно сме отворени една кон друга, нема потреба да ме чита или следи по форуми.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Нема никако да изреагира. Мајка ми комплетно знае се за мене, не би се изненадила од ниедно мое мислење, ниту пак ќе и се крене косата на глава. Плус сум и зборела за Кајгана, знае што е, како е отприлика, ама доволно сме отворени една кон друга, нема потреба да ме чита или следи по форуми.
Crazy in Love па ако дознаат + дека си и модераторка на ЉиС ќе те :kickbox: хехе се зезам
иначе за мене на пр ако дознаат не би имал проблеми а и не чепкаат многу

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Мајка ми кога висам на Кајгана ќе погледнит во поминвење кај екранов и секогаш викат "абе пак си на жолтите страници".:helou:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Мајка ми кога висам на Кајгана ќе погледнит во поминвење кај екранов и секогаш викат "абе пак си на жолтите страници".:helou:
Мене братучед ми ми вика море детее остај го жолтилото:pos:
Не би ме читал некој зашто не би го нанесол патот наваму.Едино само еден другар ми ги има читано постовите и толку...другите низ фамилија не се интересираат многу за форуми.

R

reactive89

Гостин
Мајка ми врска си нема од пц така да ја бришам неа... тато... ептен има врска од пц... чепка секаде... и еднаш го начекав на форумов и ми вика абе ова ти си реактив... хахахаха... и ја викам да, зш... и само ми се насмеа асално... така да... си неам гајле... типчето скоро секоја недела си влага на форум, обично кисне на подфорумот политика и македонија и такви ствари... и понекогаш дури и се прашувам дали и веќе се зачленил...:nesvest:
А мама... мама само ми вика... ене го пак на жолтоно седи... :pos: :pos: :pos:
Дури и еднашка ме начека како зборев со една типка и ми вика шо...? од жолтоно е...? да не и дудлаш? :pos:

Тато, поздрав до тебе ако го читаш ова! :pos: :pos: :pos:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Мајка ми ми го знае никот,знае што пишувам иако преферирам додека пишувам да не ми гледа у пост :)
Татко ми знае само дека постои Кајганава,дали ми знае ник и дали посетува/чита немам поим,а и да посетува,ништо страшно,ионака или знаат се за мене или ќе дознаат на овој или на друг начин :toe:И плус тоа,ја не лажам нешто,тоа си е,дали ќе дознаат за тоа или не,не менува ништо,what's done it's done.

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
мајка ми знае да си напраи фолдер ,а татко ми веќе почна да работи у ексел :pos2:
така да за одприлике 5 години можно е да влезат на форумов ... :pos2:
а и да прочитаат не би ми праеле нишо пошо знаат шо праам ,која сум и што сум способна да кажам .:)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Пишувам нормални работи немам напишано ништо страшно или пак нешто за криење и да видат немам гајле:toe:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.629
Значит ова вака само во теорија,пошо мама не знајт Опера да отворит,тато само по коли чепкат,и то јас му барам слики,тој само гледат....Значит АКО видет ( а немат ), за нишо немат да ми се љутет,ги знает мојте ставој во врска со се,е сеа ако ја видет она темана Дали би ги заменале своите родители( која,иначе, јас ја отворив)...хмм,тука может нешо да ми речет, ама ке им го објаснам то и ке неаме проблеми :pipi:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Паааа...мајка ми пред некој ден ме праша како ми се викал профилот на кајгана...

Ја бива. Сама научи да инсталира месинџери, регистрации по портали и слични нешта.

Али не ми го знае никот :D

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ако види татко ми што пишувам во Драга Кајгана дека тепам деца, кршим мауси и монитори, ќе ме сеља од дома по хитна поступка. :)

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Тато на компјутер игра карти и гледа како ќе е времето за наредните неколку дена има некоја страна, мама не седнува на компјутер така да неможат да видат што пишувам..

Kajgana Shop

На врв Bottom