Каков фотоапарат имате?

Член од
2 декември 2007
Мислења
14
Поени од реакции
1
Pa vaka sega, aj ke pocnam:
Zenit TTL
Fuji s5700
Fuji s9000
Canon eos 30D i to e to.
Aham imam i kamera - Panasonic md 10 000 - snimam svadbi, rodendeni, krstevki, pogrebi - so ke se najde - za da izvadam nekoj denar za foto oprema za da vadam pojaki art fotki. Inace tie aparatite gore pojketo gi prodavam osven 30-kata i 9000-kata. Tie ke gi cuvam do nova godina, a posle planiram da zemam d300 nikon i sive aparati da gi prodadam komplet. Aj da ne ve zamaram mnogu - ke ve izvestam togas :D

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Од пред некој ден, имам и Sony DSC R1

И, како е? Импресии од sony дигитален апарат апарат? Боље е од NIKONOT? Го испроба, му ги најде сите функции

Заборавив АИРЛИЈА НЕКА Е:)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Функциите се исти, само распоредени на различни копчиња, хехе.

Сеуште не сум го пробал на дневно светло, ама за вечерни фотки подобар е од Nikon-от.

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Честито Мистичен, создравје да си го холандисваш!!!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Солидно солидно ај со здравје да си го коландисваш чекаме фотки од тебе ама одма :)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
сега за сега користам мал шпиунски дигитален апарат Mustek GSmart D30 што го имам веќе 3-4 години и презадоволен сум од него

иначе користев и Practika многу бев задоволен од апаратот али неможев постојано да го корситам затоа што премногу брзо ми ги празнеше алканите батерии а батериите на полнење што ми беа траеја само за едно сликање со Блиц :(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Прв пат слушам за ова марка на фотоапарати ,, Mustek GSmart D30" а и за таа претходно што си ја користел , кај ги наоѓаш овие марки жити се , денес мобилните имат 1000 пати подобри камери од ова нешто и со нив можиш да направиш многу по шпиунски фотки. :)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Прв пат слушам за ова марка на фотоапарати ,, Mustek GSmart D30" а и за таа претходно што си ја користел , кај ги наоѓаш овие марки жити се , денес мобилните имат 1000 пати подобри камери од ова нешто и со нив можиш да направиш многу по шпиунски фотки. :)
Practika ти се најквалитетни руски апарати за сликање и доста се квалитетни
види слика од практика

а тоа Mustekот ми е камерче со размери на [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dimensions
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]86 x 42 x 34 mm [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Weight[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 92g (without battery)[/FONT] и е прекрасен и многу убавки слики ми дава само шо нема многу јак блиц за навечер

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Првата арна е се гледа дека има слаб сензор на светлина , а втората исто како од мобилен со по солидна камера фотографирано негде 2 mpx од прилика .

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Practika ти се најквалитетни руски апарати за сликање и доста се квалитетни
види слика од практика

а тоа Mustekот ми е камерче со размери на [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dimensions[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]86 x 42 x 34 mm [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Weight[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]92g (without battery)[/FONT] и е прекрасен и многу убавки слики ми дава само шо нема многу јак блиц за навечер
Па зашто мислам дека practika е германска марка?Може да не сум прав незнам.
Па иначе Flix e во право.На првата слика нема светлина.Втората е со лошо качество.
Мистичен,па со здраве да си го ползваш новиа фотоапарат.Кога ке видиме некоja слика со него?

Kajgana Shop

На врв Bottom