Ја имам k750i, одавна бев заљубен у тој телефон, поготово моментот од позади со затварањето на објективот на камерата, конечно си го купив пред помалце од година дена, НО (се задлабочи у пофалните зборови и не ти се верува дека има ‘но‘, а? ) џојстикот многу брзо му се ебе. Мене почна да ме дупи, налево највише, некад супер иде, некад ич не иде. Така да моја препорака е да подразмислиш убаво пред да се одлучиш за k750ката. Т.е. за било кој Sony Ericsson со таков џојстик.jovan напиша:sony ericsson k 310i super telefonce za parive ama sakam nesto so poubava kamera i poveke memorija da zemam kako na pr k750i
Точно е ова, нема на некој да не му се распал џојстикот.Gebels напиша:Ја имам k750i, одавна бев заљубен у тој телефон, поготово моментот од позади со затварањето на објективот на камерата, конечно си го купив пред помалце од година дена, НО (се задлабочи у пофалните зборови и не ти се верува дека има ‘но‘, а? ) џојстикот многу брзо му се ебе. Мене почна да ме дупи, налево највише, некад супер иде, некад ич не иде. Така да моја препорака е да подразмислиш убаво пред да се одлучиш за k750ката. Т.е. за било кој Sony Ericsson со таков џојстик.
не го продаде уште??? иди на Пазарете Се! темата имаше еден член што ми бараше 6680/1 договори се ако сакаш...Volkswagen напиша:Нокиа 6681
Во невада 1 гига за Сони-Ериксон е 1700 денари. 512 е околу 1000. Прашував јас пошо имам к750и. А можо е да се паднати троа цените. Оди прашај.jove_bt напиша:сони ериксон к800 супер е тел. ме служи супер ме отепаја на училиште мио го заф. џојстикот оти е полн со игри. усте само една мемориска да му стаФам и се ке биди 5ка. само пари кај да се најдат изгор се ова М2-ките