Каков мобилен користите во моментов?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
sony ericsson k 310i super telefonce za parive ama sakam nesto so poubava kamera i poveke memorija da zemam kako na pr k750i

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
jovan напиша:
sony ericsson k 310i super telefonce za parive ama sakam nesto so poubava kamera i poveke memorija da zemam kako na pr k750i
Ја имам k750i, одавна бев заљубен у тој телефон, поготово моментот од позади со затварањето на објективот на камерата, конечно си го купив пред помалце од година дена, НО (се задлабочи у пофалните зборови и не ти се верува дека има ‘но‘, а? :)) џојстикот многу брзо му се ебе. Мене почна да ме дупи, налево највише, некад супер иде, некад ич не иде. Така да моја препорака е да подразмислиш убаво пред да се одлучиш за k750ката. Т.е. за било кој Sony Ericsson со таков џојстик.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Gebels напиша:
Ја имам k750i, одавна бев заљубен у тој телефон, поготово моментот од позади со затварањето на објективот на камерата, конечно си го купив пред помалце од година дена, НО (се задлабочи у пофалните зборови и не ти се верува дека има ‘но‘, а? :)) џојстикот многу брзо му се ебе. Мене почна да ме дупи, налево највише, некад супер иде, некад ич не иде. Така да моја препорака е да подразмислиш убаво пред да се одлучиш за k750ката. Т.е. за било кој Sony Ericsson со таков џојстик.
Точно е ова, нема на некој да не му се распал џојстикот.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
А па за тоа и на к310и телефонов му се заеба незнам дали да го однесам да ми го попрает под гаранциjа ми е

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Јас имам Sony Ericsson W800i и да ви кажам (пу пу да не го урочам) џојстикот досега никогаш не ми правел проблеми. Еве помина година ипол и работи како нов. Па сега ај ќе видам од денес натаму како ќе работи :vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Нокиа 6230и.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Motorola C650

Само испогребана ми е целата затоа и барав маска :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Volkswagen напиша:
не го продаде уште??? иди на Пазарете Се! темата имаше еден член што ми бараше 6680/1 договори се ако сакаш...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
сони ериксон к800 супер е тел. ме служи супер ме отепаја на училиште мио го заф. џојстикот оти е полн со игри. усте само една мемориска да му стаФам и се ке биди 5ка. само пари кај да се најдат изгор се ова М2-ките

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
samsung E330n

го зедов на старо,изгледаше како да се вратил од бојно поле,почнал да се лупи,како за белја го исфарбав црно со лак за нокти

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
jove_bt напиша:
сони ериксон к800 супер е тел. ме служи супер ме отепаја на училиште мио го заф. џојстикот оти е полн со игри. усте само една мемориска да му стаФам и се ке биди 5ка. само пари кај да се најдат изгор се ова М2-ките
Во невада 1 гига за Сони-Ериксон е 1700 денари. 512 е околу 1000. Прашував јас пошо имам к750и. А можо е да се паднати троа цените. Оди прашај.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
LG S 5200 na lizgnje. Super telefonce, prezadovolen sum

Kajgana Shop

На врв Bottom