Технологијата напредува за да сите имаме корист од нејзе. Ако не си доволно зрел за да користиш смартфон користи си Nokia 3310 и нека ти трае батеријата 10 дена. Тоа што ти го болдирав ти е грешка - не се телефони туку смартфони. Смартфон = телефон+оперативен систем+интегриран хардвер+подобри апликации и игри. Да, не секој е зрел за смартфон. Моите дома сеуште се со обични телефони, никој не ги присилува да мигрираат по секоја цена.многу позадоволен бев од старите мобилни отколку од овие новиве смарт....
порано батерија траеше и по неколку дена па може и 10 а сеа на паметниве телефони постојано во полнач....
се знае за што слуѓи и каква намена има тел....
а сеа ние телефоните ги користиме за СЕ,(одиме на нет,сликаме.исл)а најмалку за нивната основна функција....
Тотално си у право брате, неможе све што ти треба на смартфон (фејсбук,скајп,интернет) да го користиш и да очекуеш батеријата да ти трае 10 дена,Технологијата напредува за да сите имаме корист од нејзе. Ако не си доволно зрел за да користиш смартфон користи си Nokia 3310 и нека ти трае батеријата 10 дена. Тоа што ти го болдирав ти е грешка - не се телефони туку смартфони. Смартфон = телефон+оперативен систем+интегриран хардвер+подобри апликации и игри. Да, не секој е зрел за смартфон. Моите дома сеуште се со обични телефони, никој не ги присилува да мигрираат по секоја цена.
Второто болдирано во италик исто така е грешка. Основната функција на смартфонот не е зборувањето туку сето она што ти сакаш да биде. Имаш опција да си бираш што ќе ти биде основна функција - дали дремење на ФБ, Скајп, Инстаграм или зборење/праќање Viber пораки кои да напоменам се бесплатни.
Технологијата напредува за да сите имаме корист од нејзе. Ако не си доволно зрел за да користиш смартфон користи си Nokia 3310 и нека ти трае батеријата 10 дена. Тоа што ти го болдирав ти е грешка - не се телефони туку смартфони. Смартфон = телефон+оперативен систем+интегриран хардвер+подобри апликации и игри. Да, не секој е зрел за смартфон. Моите дома сеуште се со обични телефони, никој не ги присилува да мигрираат по секоја цена.
Второто болдирано во италик исто така е грешка. Основната функција на смартфонот не е зборувањето туку сето она што ти сакаш да биде. Имаш опција да си бираш што ќе ти биде основна функција - дали дремење на ФБ, Скајп, Инстаграм или зборење/праќање Viber пораки кои да напоменам се бесплатни.
Изгледај го видеово, среди си го сам и кликни еден лајкБидејќи на LG Optimus L3 го заебав патернот уште во септември месец и ме мрзи да идам да го опраам, го користам овој, топ си врши работа, плус ептен е издржлив
П.С. Се утепав барајќи го како се вика на гугл, а тоа ми пишува кога го приклучувам ... Sony Ericsson C510
Фала ти многу друже, го направив сега го ставив да се полни, ти дужам за ова, си ме спасил од давање 500 денари по мобилари и сервисиИзгледај го видеово, среди си го сам и кликни еден лајк
значи на исклучен телефон се држи home key + volume down + power button ... кога ќе го појави ЛГ логото го тргаш прстот од power копчето
Како си задоволен од телефончево?