Каков крвен притисок имате?

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Низок. Затоа доколку не сум активен некои 10-15 минути одма ми се спие. Затоа цело време правам нешто :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
многу добар, незнам у бројки не ме интересира, само пред неколку месеци зет ми нешто седиме кај него и да проба таа направа ми ја стави на рака и тамо штознам процедура. И ми вика супер, идеално... везе немам можда ме лаже :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.953
Поени од реакции
12.564
120/70 - лепота

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Во последно време супер низок 97/40 најново.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Низок -.- Посебно сум осетлива на променливо време. Одма главоболки и омалаксаност имам. Освен да се отрујам од кафиња незнам друг лек :toe:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Висок притиок имам, ме боли глава, ми се врти и тако даље...:S

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Проблеми со крвниот притисок

Znaci vaka imam problemi so pritisokot. Hronicno si imam nizok pritisok nasledeno familijarno i znam deka treba povekje tecnosti i takvi raboti. No imam i eden drug problem mi se slucuva pri patuvanje odma posle patuvanjeto da imam pad na pritisokot i da mi e mnogu loso da me ubiva glava da mi se povrakja da nemam voopsto sila da se custvuvam celosno iscrpeno. Denes mi se sluci istovo i mi go merea pritisokot i gorniot i dolniot pritisok mi bea mnogu blisku eden do drug mislam deka 90 so 100. Zasto bi mozelo da doagja do ovoj problem?
Kako moze makar i malku da go kontroliram ova? Stvarno mi e problem so patuvanjevo vaka da se maltretiram

Kajgana Shop

На врв Bottom