Епа ај со здравје да си го користиш.Вчера падна изборот и се подновоив со Lenovo Y 570. Конфигурацијата е нешто вака, ми е ќејф да му правам shutdown. Се уклучува целонсо за 13 секунди, значи скорс исклчен и да се уклучи и да биде функционален му требаат САМО 13 секунди. Рестарт и пак уклучување е околу 25 секунди. ФАЛА ТИ ssd.
i5-2430m 2.4ghz
4gb ddr3 1333
ssd 32g
hdd 750
nvidia geforce 555m 2gb dx11
--- надополнето: 14 декември 2011 во 10:33 ---
Очекувам со Windos 8 тие бројки да се намалат за 50%Епа ај со здравје да си го користиш.
Цар сум, денес е пуштен дисков во продажба и јас веќе го имам и го користам. 90GB патем и има "мало" подобрувањеМатична: ASUS P8Z68-V LX
Процесор: i7-2600 3.40GHz, box
RAM Меморија: 2x Kingston HyperX Blu 4GB 1600MHz (наскоро уште 4 или 8 ќе додадам, ќе видиме)
Напојување: Elite 500W
Хард диск: 2x 500GB SATA2 (овој го меркам да го земам деновиве за примарен)
Графичка не спомнав дека ја користам интегрираната на матична, не ми е за гејминг конфигурацијава. И така. Значи ми фали уште дискот (и рам-от можеби) за да ја комплетирам и да бидам целосно задоволен од неа. Иако и вака лета
Дали кај нас го зема SSD-то и ако да од каде. И која цена ме интересира ако не е проблем. Веќе подолг период се спремам да земам. 90 гига би ми биле одлични за системски драјв.Цар сум, денес е пуштен дисков во продажба и јас веќе го имам и го користам. 90GB патем и има "мало" подобрување
Се зезаш или стварно го имаш ??? Инако пцво е ѕвер !!!Процесор : Intel i7-2600 3,4 GHz
Матична : Foxconn P67A-S
RAM : 12 GB DDR 3
HDD : 2 TB
Графичка : nVIDIA GTX 560/2 GB DDR 5
Не е лош, али далеку е од ѕвер. Ти изгледа не си видел Psyside што конфигурација имаСе зезаш или стварно го имаш ??? Инако пцво е ѕвер !!!