Каков компјутер имате?

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Само 3х8800GTX коштаат 1200-1300 евра. Кај е другото?
Eпа незнам затоа реков тато плаќа....Можда е и појше...он ми рече околу 1600...ама ништо чудно ако е и 2000 па и нагоре...:pos2: :vozbud:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Eпа незнам затоа реков тато плаќа....Можда е и појше...он ми рече околу 1600...ама ништо чудно ако е и 2000 па и нагоре...:pos2: :vozbud:
Изгледа имаш богат тато чим парите не се проблем :wink:

Он топик "Солиден компјутер ти е тоа" не ти треба мислам повеќе :) :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
А толку не укапиравте дека измислува дечкото? Ај да те видам стави 3 графички на 680i:pos2::pos2::pos2: Другпат кога лажеш, барем провери си ги фактите, да биде поверодостојно.....

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1
А толку не укапиравте дека измислува дечкото? Ај да те видам стави 3 графички на 680i:pos2::pos2::pos2: Другпат кога лажеш, барем провери си ги фактите, да биде поверодостојно.....
Bas taka...:pos2::pos2:

Zombie

Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Добро бре...ја сварно незнам кој тука измислува или лаже или што уште не...ај ве молам сите идете на http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P6N_Diamond&class=mb и читајте што пишува...ПОГОТОВО Sephiroth и Bokure!!!Ај ве молам од кога ке прочитате да пишете одговор во кој ке се содржи извинување.....хахаха...се заебавам (за ова со извинувањето)....

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ко прво, требаше да пишеш што плоча е.

Ко второ, среди си ги фактите. 680i не поддржува, ниту некогаш поддржувал TRIPLE SLI (ова е најнова технологија исклучиво достапна за 780i чипсетот). P6N Diamond всушност поддржува DUAL SLI, односно 2 СЛИ пара картички(значи 2 или 4). Што ке правиш ти со 3 комада не ми е јасно.......

Ко трето, ке ти верувам само тогаш кога на форум ке пуштиш слики од деловите, на кои ти ги држиш во едната рака, а во другата држиш лист на кој со ПЕНКАЛО е напишано "Кајгана".

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Четвртата е оптичка илузија т.е. само се фураш дека ја имаш:)
Иначе моево „ѕвериште„ иде нешто вака
MB: ASRock 4X4
CPU: P4 1.4 GHz
RAM: Kingston 1GHz 400Mhz
VGA: ATI Radeon 9200 SE 128MB
HDD: 40 GB Maxtor

тиња е:( жими мене е тиња

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
МB: ASRock ALiveNF6G-VSTA со вградена графичка ( воопшто не играм игри )
CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ dual core
RAM: 2 гига на 800Mhz
HDD: 250 гига

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182

Ко второ, среди си ги фактите. 680i не поддржува, ниту некогаш поддржувал TRIPLE SLI (ова е најнова технологија исклучиво достапна за 780i чипсетот). P6N Diamond всушност поддржува DUAL SLI, односно 2 СЛИ пара картички(значи 2 или 4). Што ке правиш ти со 3 комада не ми е јасно.......

Ко трето, ке ти верувам само тогаш кога на форум ке пуштиш слики од деловите, на кои ти ги држиш во едната рака, а во другата држиш лист на кој со ПЕНКАЛО е напишано "Кајгана".
Ќе му остане една за резерва :pos2:

Zombie

Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46

АЈ БАШ КОА Ке стигнат стварите ке ти пратам слика....можеее????....бтв....шо уствари тебе ти е гајле дали лажам или не лажам...моја работа...глеам сите пишале па и ја....а више коа ми стигнува новиот компјутер...зошо да ја пишам сегашнава крнтија....и ај доста беше карање...а за ова со сликите ке ти ги пратам истиот ден коа ке стигнат стварите,....

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1

Treto tesko da ima.:pos2::baeh:
I nema sto da se izvinuvam.Barem ako kazuvas kazi nekoja poskromna konfiguracija, ne za drugo za da ti poveruvame.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас имам Галички компјутер и затоа сега пишам од кај комшијата:vozbud:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
за triple sli ваљда мисли на n780 chipset-от, али незнам дали е искочен.

Kajgana Shop

На врв Bottom