Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Стратегијата на суси е добра за една вечер ако ти е или за несериозни врски, да добиеш секс. Тоа е факт. Работи секаде мање више со мали измени. Она силеџиското и со пари напред претежно во банана републики. На запад треба малку да се адаптира ама и таму тие што знаат како се постават успеваат. Суси пишува за Арапите у шведска ама тука има грешка, односно он ја видел шведска или европа мегу балканци па му се чини дека арапите или некој други етнички гето фраери растураат. Некој работи не се баш така ама у глобала си е во право.

Стратегијата на Шкорпион е за тие што сакаат здрава врска мислам дека и суси тоа до некаде го признава. Она што суси треба да го размисли е дали ако народ те памти ко субтилен сељак понатака некоја ќе те свати сериозно?

Пошто често патувам јас немам ни желба ни време за сериозна врска па не се ни трудам. Све ми е некако у лет и секогаш гледам да го извлечам максимумот од девојката. Не ги лажам (кај што сум не ни морам) секогаш отворено кажувам дека не сум заинтересиран за врска. Оваа година изгубив девојка која ја знам 2год и така се дружевме. Едноставно ми кажа дека не сум доволно сериозен и дека сака нормален живот и врска што не верува дека јас можам да и ја пружам. Во право е. Тоа не значи дека не боли. To each his own.
Растураат арапите у Шведска, како што растураат турците во Германија или црнците во Италија. Али ајде да не навлагам исто како да не сум го прочитала тоа.
Туку ти Фаранг си суптилен сељак?

F

FARANG

Гостин
Растураат арапите у Шведска, како што растураат турците во Германија или црнците во Италија. Али ајде да не навлагам исто како да не сум го прочитала тоа.
Туку ти Фаранг си суптилен сељак?
Растураат у гетата кај што живеат, во другите населби обично можат да пољубат врата а не пак да се доближат до некоја поасална девојка поготово ако одат типично за нив цела глудница.

Не мислам дека сум, еве суси нека одлучи. Јас углавно унапред си кажуем што и како сакам а сепак успевам да го добијам, види чудо :icon_mrgr:. Не манипулирам тек така како што Суси опишува ама спагам у онаа група што он ја мрзи што ете манипулира со тоа што има повеќе партнерки. Мада и тоа тука си е некако ок, ако си ја наредиш.

Низ Скопјево се движам кај што ме носи пат од биртија до чаршија од кафичите на улица македонија до дискотеките кога не ме мрзи да искочам. Подолго време не се замарам со македонки немам трпение некоја да ми паламуди со саати не пак денови или недели во мкд.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Растураат у гетата кај што живеат, во другите населби обично можат да пољубат врата а не пак да се доближат до некоја поасална девојка поготово ако одат типично за нив цела глудница.

Не мислам дека сум, еве суси нека одлучи. Јас углавно унапред си кажуем што и како сакам а сепак успевам да го добијам, види чудо :icon_mrgr:. Не манипулирам тек така како што Суси опишува ама спагам у онаа група што он ја мрзи што ете манипулира со тоа што има повеќе партнерки. Мада и тоа тука си е некако ок, ако си ја наредиш.

Низ Скопјево се движам кај што ме носи пат од биртија до чаршија од кафичите на улица македонија до дискотеките кога не ме мрзи да искочам. Подолго време не се замарам со македонки немам трпение некоја да ми паламуди со саати не пак денови или недели во мкд.
Еден ден ќе снимат филм по твојот живот!
Дај бе некогаш да излеземе заедно имам јас порано одено по диска знам како е.

F

FARANG

Гостин
Еден ден ќе снимат филм по твојот живот!
Дај бе некогаш да излеземе заедно имам јас порано одено по диска знам како е.
Бујрум у Бангкок или Манила. На други места е мање више досадно.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Бујрум у Бангкок или Манила. На други места е мање више досадно.
Како ќе те познам, ете на пример клај шешир а на масата книга Темниот цвет од Голстворди (Јас ќе имам ружа у косата)
Кондоми да носам или имаш доволно ?

F

FARANG

Гостин
leandra а ти се палиш на суптилни сељаци што толку запна да не класифицираш сите?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
leandra а ти се палиш на суптилни сељаци што толку запна да не класифицираш сите?
Јас сум економист, само преку примери сфаќам. Ти рече 99% спаѓаат во суптилни сељаци, прашувајќи еден по еден сите се тргаат од групата, Жошто? Се срамите од групата или од називот?

F

FARANG

Гостин
Како ќе те познам, ете на пример клај шешир а на масата книга Темниот цвет од Голстворди (Јас ќе имам ружа у косата)
Кондоми да носам или имаш доволно ?
Лесно е тоа, ќе ја наредиме. Мада не сум по ружите, премогу романтика. Еве може овде http://www.thaidomina.com/home.html ти одбери од асортманот на приватни соби за журка прашај за Фаранг.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 11:33 ---
Јас сум економист, само преку примери сфаќам. Ти рече 99% спаѓаат во суптилни сељаци, прашувајќи еден по еден сите се тргаат од групата, Жошто? Се срамите од групата или од називот?
Називот ваљда. Мене не ми е срам, затоа оставам суси да каже што ќе каже тоа е.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Лесно е тоа, ќе ја наредиме. Мада не сум по ружите, премогу романтика. Еве може овде http://www.thaidomina.com/home.html ти одбери од асортманот на приватни соби за журка прашај за Фаранг.
ммммм дефинитивно идам (се надевам дека ти си оваа најдесно ....)

F

FARANG

Гостин
ммммм дефинитивно идам (се надевам дека ти си оваа најдесно ....)
Таа е Нури. ;) За неа немора до Бангкок да шпарташ наскоро стига у швицарска.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 11:47 ---
Де бре Мажишта, бетер сте од женска дипломатија.. Кажи си, дали си или не си, да го е*ам... И да си, нема свето да се распадне...
Ние си кажавме ама leandra па и другите нека кажат дали сакаат суптилни сељаци или не. Не е фер вака вртат теми демек примери статистики а и они мање више знаат дека е баш така. Кога и е за една вечер гарант не бара некој што се разбира од поезија ама ете во македонија сите се поштени па такви работи демек не се дешаваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom