leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Растураат арапите у Шведска, како што растураат турците во Германија или црнците во Италија. Али ајде да не навлагам исто како да не сум го прочитала тоа.Стратегијата на суси е добра за една вечер ако ти е или за несериозни врски, да добиеш секс. Тоа е факт. Работи секаде мање више со мали измени. Она силеџиското и со пари напред претежно во банана републики. На запад треба малку да се адаптира ама и таму тие што знаат како се постават успеваат. Суси пишува за Арапите у шведска ама тука има грешка, односно он ја видел шведска или европа мегу балканци па му се чини дека арапите или некој други етнички гето фраери растураат. Некој работи не се баш така ама у глобала си е во право.
Стратегијата на Шкорпион е за тие што сакаат здрава врска мислам дека и суси тоа до некаде го признава. Она што суси треба да го размисли е дали ако народ те памти ко субтилен сељак понатака некоја ќе те свати сериозно?
Пошто често патувам јас немам ни желба ни време за сериозна врска па не се ни трудам. Све ми е некако у лет и секогаш гледам да го извлечам максимумот од девојката. Не ги лажам (кај што сум не ни морам) секогаш отворено кажувам дека не сум заинтересиран за врска. Оваа година изгубив девојка која ја знам 2год и така се дружевме. Едноставно ми кажа дека не сум доволно сериозен и дека сака нормален живот и врска што не верува дека јас можам да и ја пружам. Во право е. Тоа не значи дека не боли. To each his own.
Туку ти Фаранг си суптилен сељак?