Какви филмови гледате?

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сакам филм кој ќе ме натера да се задлабочам, да ме натера да размислувам, едвај да чекам да го видам крајот, а истовремено да ми е криво кога ќе заврши.
Сакам добар хорор (крвта да ми замрзне, да се укочам од сцените, срце да ми лупа забрзано), трилер (посебно поради неизвесноста) и добра комедија.
Најмногу ме нервираат научна фантастика филмовите, ни еден не сум гледала таков.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Хорор Мистерија Авантура дефинитивно најдобрите жарнови иако најчесто барам Психо-Хорори

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Комедии на прво место.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
FortunE напиша:
Најмногу ме нервираат научна фантастика филмовите, ни еден не сум гледала таков.
И мене така додека не пуштив срце да почнам да ги гледам, не сите нормално ... Гледај ги Стар Ворс за почеток (како најдобри за мене) па ќе те преслушам:kez:

Devilking

Tasmanian Devil
Член од
16 јануари 2006
Мислења
664
Поени од реакции
1
Трилери...Но најмногу Научна фантастика и Авантури...инаку гледам се што е добро да се погледне ...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Сакам комедија и хорор. Луда комбинација :) Ама ај гласам за комедија. Посебно Џим Кери супер е!

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
Хорори обожавам, комедии, трилери, научна фантастика, авантури абе се:)

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Комедија и хорор. Најмногу комедија , и најзабавно ми е, ама на пример не можев а да не го гледам прстенот. После 2 ноќи не спиев и на сите им го раскажував ама сега сваќам дека и не беше толку страшен ама Самара стварно беше супер лик.

Mia

Whisper of an angel
Член од
22 јануари 2006
Мислења
579
Поени од реакции
5
Sakam da gledam komedija ama dobra,isto mnogu sakam dobar psiholoshki triler,sakam drami,horor i taka i taka, SF mnogu retko gledam, akcii sakam ama ne mnogu..Vo posledno vreme gledam poveke psiholoski trileri.

Kajgana Shop

На врв Bottom