Какви филмови гледате?

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198
Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Највеќе ги сакам crime and mystery.Ma се што ќе ме држи у неизвесност до самиот крај

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Епа гледај го Шесто сетило.
Ма сум ги гледал тие,а овие сега што излегуваат,се се некоји лимонадки.Можеби некој германски или француски тие не се познати,а се мн. добри.Ама кој ги знае

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ма сум ги гледал тие,а овие сега што излегуваат,се се некоји лимонадки.Можеби некој германски или француски тие не се познати,а се мн. добри.Ама кој ги знае
И јас сакам многу да гледам мистерии (што до самиот крај ќе те копка што ќе испадне). Доста такви филмови знам (али ме мрзи сега да гледам по цедињата). Имаш на Замунда, или некоја листа на најдобри мистерии на Гугл. Но ако сакаш и ако не брзаш можам да ти дадам моја листа на омилени трилер/мистерии што ги имам веќе изрежано, само ќе треба да почекаш да разгледам по цедиња што имам. Иначе највеќе сум по хоророт, но како што реков поназад во еден пост, доста полоши се од постарите. Сега моментално доминира акцијата. Комедии исто така нема добри, нешто што ќе те насмее до солзи (ги нема главните актери како Џим Кери, Адам Сендлер, ЕДИ МАРФИ и сл). :(

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Да да.Можеш да ми пратиш некоја листа на добри филмови.Анхличанските сега повеќе ме интересираат,овие америчките се више гола вода се едно исто,комедиите ги се ужас.Прати нешто кога можеш.Поззз

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.826
Поени од реакции
1.581
Највеќе гледам комедии најмногу , сакам и добри мистерии и крими филмови и добра авантура

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Gledam se , ama kako misterija nisto ne mi go ispolnuva srcevo.

Kajgana Shop

На врв Bottom