Епа гледај го Шесто сетило.Највеќе ги сакам crime and mystery.Ma се што ќе ме држи у неизвесност до самиот крај
Ма сум ги гледал тие,а овие сега што излегуваат,се се некоји лимонадки.Можеби некој германски или француски тие не се познати,а се мн. добри.Ама кој ги знаеЕпа гледај го Шесто сетило.
И јас сакам многу да гледам мистерии (што до самиот крај ќе те копка што ќе испадне). Доста такви филмови знам (али ме мрзи сега да гледам по цедињата). Имаш на Замунда, или некоја листа на најдобри мистерии на Гугл. Но ако сакаш и ако не брзаш можам да ти дадам моја листа на омилени трилер/мистерии што ги имам веќе изрежано, само ќе треба да почекаш да разгледам по цедиња што имам. Иначе највеќе сум по хоророт, но како што реков поназад во еден пост, доста полоши се од постарите. Сега моментално доминира акцијата. Комедии исто така нема добри, нешто што ќе те насмее до солзи (ги нема главните актери како Џим Кери, Адам Сендлер, ЕДИ МАРФИ и сл).Ма сум ги гледал тие,а овие сега што излегуваат,се се некоји лимонадки.Можеби некој германски или француски тие не се познати,а се мн. добри.Ама кој ги знае