- Член од
- 25 август 2015
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 6
Шо бројче? Последен пат ко барав имаа само над 44 (од црните)Прегледај го приврзокот 149675
Поудобна патика немам носено.
Последно уредено:
Шо бројче? Последен пат ко барав имаа само над 44 (од црните)Прегледај го приврзокот 149675
Поудобна патика немам носено.
Земат дополнителни трошкови за нарачката?Се е топ, јас имам порачано 4-5 пати од тука, испораката е 5-10 денови вообичаено би рекол околу 7.
Помегу 10-15 евра е шипинг, ама од цената на патиките ти намалуваат 20% нивно ддвЗемат дополнителни трошкови за нарачката?
42.5Шо бројче? Последен пат ко барав имаа само над 44 (од црните)
A таман си мислев нардов научи да кажува како се викаат патикиве.старТки
Знаеш кога пишував се мислев дали се старТки или стар-ки, некако по логично ми беше второто, а да ме утепаш нема да знам зошто сум напишал старТки, Сеа ќе запамтам за век и вековиA таман си мислев нардов научи да кажува како се викаат патикиве.
Како и да е, со здравје да си ги носиш Chucks II (по американски) или Новите Старки (по нашки).
Уствари ова е модификација на старките. Како и да е, фино изгледаат
нашински не се исплати да наручиш 10 евра шипинг многоПомегу 10-15 евра е шипинг, ама од цената на патиките ти намалуваат 20% нивно ддв
Цените на патиките се ниски што за нас е побитно, јас последните што ги земав ме коштаа вкупно 2.900нашински не се исплати да наручиш 10 евра шипинг много